ja sie cos nie wyspalam ,jestem jakas zawieszona chyba przez to chore cisnienie za oknem

u nas teraz ferie ,mati u babci to ja powinnam do poludnia spac a nie moge

no to super bo na zdjęciu wydaje się biały, ale często tak jest, że w realu jest inny niż na zdjęciach.wiesz kolor tylko na zdjęciach wydaje się taki jasny w rzeczywistości jest całkiem inny, baliśmy się co prawda tego jak będzie wyglądał w realu, ale jest naprawdę fajny i właśnie nie brudliwy nam też najbardziej podobał się Urban, jeździ się nim rewelacyjnie a mojemu mężowi 4Rader nie podobał się wcale
Magda to może jeszcze jakąś córeczkę sobie sprawDziewczymy ale wy juz brzuchate jestescieszok jak ten czas leci!Dopiero co sie poznawalyscie i kolejno dolaczalyscie do watku a tu juz tak niewiele zostalo!
czytam wasze posty na biezaco z usmiechem na twarzy i z wielkim sentymentem bo wydaje sie ze tak niedawno mialam te same dylematy co wy a tu prosze jeden synek skonczy w tym roku 4 a drugi 2 latka
szkoda ze mi tak szybko rosna te szkraby juz niedlugo nie beda chcialy zeby mama je calowala i sciskala wiec cieszcie sie bo przed wami najcudownijesze chwile :ico_buziaczki_big:
+
+
=
![]()
![]()
![]()
to taki zarcik
![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość