MagdzinkaAle zdolniacha jesteś - dla mnie tort za trudna sprawa za nic nie potrafię upiec biszkoptu chyba za ciężką mam rękę
Co do schabu - dajesz tyle ile lubisz ja zawsze na oko jakoś tak, ale jak ciut więcej to generalnie chyba smaczniejsze. ja mięso rozbijam jak bitki obsypuję ziołami prowansalskimi obsmażam i podduszam. Gotowe kroję w kostkę ( jak wyjdzie raz większą raz mniejszą).
Cieszę, się bardzo że urodzinki świetnie się udały, fajne zdjęcia. Kiedy te dzieci tak szybko rosną?
IwonaKoszulka super z tą kamizelką ja uwielbiam dla Ł. kamizelki. Patruś na pewno super będzie wyglądał.
mamaJulciOch jak ja Cię rozumiem. Ja mam takich posranych sąsiadów, że szok normalnie. z góry wiercą całymi dniami i pół nocy ( ja nie wiem co oni dziury jak w serze w domu robią czy jak?). Ja mam psa ale jakiś normalny jest a sąsiadki z dołu jak Boga kocham od 8 do 16 non stop ujada a to już taki staruch. Ta z dołu też się ciągle o coś przywala ale ja już jej drzwi nie otwieram i jak coś gada to przez klatę przechodzę jakbym jej nie słyszała ( choć czasem krew mnie zalewa
). Generalnie staram się ich olewać bo po co psuć sobie nerwy.
Małgosiaja daję 2 vigantolu, 5 multicebion i 8 cebionu
DziewczynyA ja mam zapalenie ucha środkowego i leków całą masę, na szczęście Łukasz zdrowy. Tylko mi na dwór wychodzić nie można więc i on ma przymusowe siedzenie.
Mamcia nie wpada na tt bo bardzo zajęta mnóstwo pracy ma przez te praktyki jak znajdzie chwilkę postara się zajrzeć . Pozdrawia wszystkie maluchy i mamy.
AnileweFajnie, że między Tobą a mężem lepiej. Cieszę się.
tort za pewne smaczny ale dla mnie za trudny