Eva_1977, ale przystojniak z Dominisia. I ubranko i fryzurka super.
kelly jaki wózeczek w końcu wybrałaś? Podjęłaś już decyzje?
Zgadzam się, czasmi też wydawało mi się, że co tam ślub ale jak przyszły dni kiedy nic nie miało sensu, to, że ślubowaliśmy sobie przed Bogiem miłość i wierność no i w końcu jak jest dobrze i jak jest źle czy to choroba, czy inne problemy dnia codziennego, nasze wspólnie życie nabierało jakieś sensu, że jednak są problemy ale jeśli się kochamy- a tak sobie obiecywaliśmy przy ołtarzu- to musimy sie oboje wziąść w garśc, inaczej nic już na świecie nie ma sensu. Wiecie, jednak ta obietnica dana sobie procentuje, może nie widac tego w codziennym życiu jak na dłoni ale jednak trzyma małżonków w ryzach, że nie wolno miczego niszczyć.Dla mnie przysięga w kościele jest czymś szczególnym, ma jakąś dziwną moc, nie potrafię tego wytłumaczyć.
Mądre słowa, takie prawdziwe, 100% poparcia i naprawdę tak jest, naprawdę!Wiem, że niejednokrotnie słowa przysięgi małżeńskiej uratowały nasz związek, bo mają dla nas naprawdę ogromne znaczenie.
w takim przypadku to nie ma o czym mówić, dla mnie by też nie było tłumaczenia, ale mówi sie o życiu takim normalnym czasem kłótnia itp. I mnie to pomaga zawsze tak jakoś łatwiej mi spojrzeć na mojego męża nawet jak się zatne w sobie. I bynajmniej dla mnie jest to ważne.Przypadek w mojej rodzinie - pije , bije poniża- o ona mówi - "Nie zostawię go , ponieważ ślubowałam mu na dobre i złe'' Szlag mnie wtedy trafia jak słyszę tą argumentację..
my tez mamy Coneco ale Jokera bo potrzebowalismy tylko taki maly do samochoduJa kupiłam wczoraj wózeczek zdecydowałam sie na Coneco Solar i jest super narazie go testuje ale wszystko jest ok.Jedyny mankament to cena.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość