hej wam, Beatko wspaniałe przezycie. Jak zobaczyłam te zdjęcia to chyba tez pomysle o takim USG
Ja MAM JUZ 3 CI TYDZIEN TE MOJE PROBLEMY ZOŁĄDKOWO-JELITOWE (sorki) i też nie wiem, co to jest a pod prawym żebrem to mnie wczoraj np. tez kłuło......
Niunia mam nadzieję, że twoje wyniki wyjdą dobrze i wystarczy dieta, żeby wszystko sie ułozyło a tak se myslę, że może u mnie też cos może byc nie tak z wątroba ito, bo jeśli zjem cokolwiek innego niż ryż, marchew i sucha bułka to organizm to momentalnie z siebie "wywala" w boleściach......
Watroba przerabia tłuszcze, wieć najważniejsze, zebys maxymalnie ograniczyła wszelkie tłuszcze w pozywieniu - chudy ser biały, czy jogurty itp pewnie możesz jeśc , żeby dostarczyc białko, ale juz żółty ser, masło, czy smażone rzeczy bym odradzała, dopóki się nie wyjaśni co to....
Życze wszystkim zdrówka a co do ruchów to ja bym się na razie w ogóle nie przejmowała, ja czuję sporadycznie jakieś smeranie a niektóre kobiety czuja pierwsze ruchy nawet po 20tc, mysle, że dzidzia jest na tyle małą, że jak się obróci i nóżki ma nie w strone brzucha to nie ma szans tego czuć.
pozdr.