a właśnie macie już jakieś "typy"ostatnio mysle o imionach

no nie powinna tyle pic... Ale moze wlasnie dlatego, ze jej smoczka brakuje....ale co z tego w nocy potrafi przelac pampersa na wylot bo za to okropnie mi duzo pije .... i
to tak jak Asia.a co do oglądania bajek - Malwinka nie usiedzi przy bajce ...
Basiu - ten kołowrotek zaczzął się właśnie gdy zabraliśmy jej smoczka ....musze spróbować ograniczyć jej to picie .... ale słowo daję to będzie gorsze niż zabranie smoczka ....Ona się tak w nocy drze .... a ja tak mało w nocy śpię ..... ... i zamiast powiesic pramnie i iść spać klikam sobie do Was .... oj ja głupia .....no nie powinna tyle pic... Ale moze wlasnie dlatego, ze jej smoczka brakuje....
jeszcze nie choc ... mojemu d juz rodizna podpowiada, podszeptuje : Annahita ( dla dziewczynki) ... i co , mi to imie sie podoba jednoczesniezajest w nim cos z polskiego : Anna i w angielskim to imie nie jest obce ... a calosc : Annahita jest pokrewne do Anity ..coz ... ja wciaz glowkujea właśnie macie już jakieś "typy"ostatnio mysle o imionach???
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość