ogromne dla EMI za cudownie przespaną noc, a wiecie moja tez nie pije wcale mleka od kąd przestał pic butle w zaadzie wtedy tez nie piła ale robiłam jej kaszke na mleku , a samego nie ruszyła ,wczesniej tak zanim zaczełam podawac jej kaszke po 4 miesiacu to piła ,a teraz tez nie pije ,ale wystarczająco ,że je kaszki bobovity przeciez one są na mleku proszkowym wiec nie widze problemu , jeszcze wcina biszkopt na mleku to tak i inne dania mleczne POSTAWIŁA NA : mleko- ale zawsze z czymś , w zasadzie oprocz tych kaszek na mleku ,to ja jej robie dania mleczne ale juz na normalnym krowim z kartonika od 9 msca ,normalnie toleruje je i nie ma żadnej wysypki.... no ale jest juz duza
kiedys pamietam nie było az tak dostąpne mleko proszkowe oj w miescie i na wsiach dawali normalnie takiemu maluszkowi który sie urodził takie własnie krowie ,albo ze sklepu albo prosto od krowy była flacha jak sie marzy ,potem doszła kasza manna gotowana normalnie i dzieciak był syty i nie patrzeli na wiek czy to 2 miesieczne czy roczne ,i nie było tego jakies skazy białkowe dzieci były zdrowe ,a teraz sie oj porobiło wszystko takie delikatne
[ Dodano: 2008-02-01, 08:28 ]
aga dzieki za kawke mmmm pycha
i jak tam kanapka? hiihhihi wcale ci sie nie dziwie ,zes zmielona po takim dzikim wieczorku no noooo
u nas tez niesamowicie wieje nie az tak mocno ale zimne wiatrzysko cholipka