Dzien doberek!
Jak sie powrzeszczy na faceta to jednak to pomaga i jeszcze jak sie go wygoni z sypialni to juz efekt murowany

Krzysiek z samego rana zrobil wszystko co mial zrobic dawno temu, super. Ja juz obiadek ugotowalam i mam wolny dzionek, Jasiu wlasnie zasnal i moge sobie pobuszowac w internecie. Moje sloneczko zasnelo o 22 i obudzil sie o 6 na jedzonko no a potem o 9... I wiecie co?? Jestem niewyspana

To ja juz sobie wogole nie wyobrazam jak wy funkcjonujecie...
A pisalyscie kiedys cos o temperaturze, no to u mnie jest 19-20, a w sypialni ok.17. No i Jasiu spi w pajacyku, nie ubieram mu pod spod zadnych bodow ani nic takiego. A w ciagu dnia ma body z dlugim rekawkiem, czasami krotkim i jakies spodnie, niekiedy skarpetki, ale zazwyczaj to ma gole stopki.
Eve ja napisalam o tych neutrofilach i eozynofilach bo one moga swiadczyc o alergii ale nie musza, poza tym to sie robi z krwi, a nie sa to jakies specjalne testy alergologiczne. One moga informowac po prostu o sklonnosci do alergii. U nas z buzka dzis troszke lepiej ale dalej nie fajnie... Pomaszeruje w poniedzialek do osrodka ale znajac tutejsza sluzbe zdrowia pewno nic mi nie dadza tylko powiedza ze samo przejdzie z wiekiem...
Ania sliczne zdjecia!! Ty sliczna, Maly sliczny, maz przystojny

Wcale Ci sie nie dziwie ze Maly spi z wami, bo ja jak musze dwa razy w nocy podniesc swoj tylek to tak sie mi nie chce...
eSKa Jasiu tez cos nie bardzo ostatnio chce jesc inne rzeczy jak mleczko... dwie lyzeczki i koniec. Kurcze mam takie wrazenie ze on juz zawsze bedzie pil tylko mleko i ewentualnie mleko z kaszka

To tak samo jak wydawalo sie mi ze zawsze bede w ciazy hihihihi