Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 10:34

i ja się malduję :-)

u mnie noc też do niczego :ico_zly: kurcze i spał Darek ze mną w łóżku i w nocy na w pół przytomna po niezliczonej ilości pobudek chciałam mu zmienić pieluszkę, no i ściągnęłam ją i idę po drugą...nie zdążyłam wstać, a on jak nie zacznie sikać :ico_szoking: kurcze fontanna, i jakby z trzy dni nie sikał tyle tego :ico_olaboga: ledwo żywa sprzatnęłam :ico_noniewiem: no i rano obudził się jak było jeszcze ciemno...i tak gadał w kółko....no i nie spi...siedzi mi teraz na kolanach i się przyglada zadowolony :ico_haha_01: drań...... :ico_oczko:

biedne te wasze maluszki z tymi plamkami :ico_olaboga: wiem jak darek mial to jak na niego patrzylam to chcialo mi sie plakac, naprawde wam ta masc Elidel polecam, nawet jak darek dostal uczulenia po deserku z bialym winogronem to nia posmarowałam i wieczorem nie było po zadnych plamkach śladu :ico_noniewiem

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lut 2008, 10:58

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

02 lut 2008, 11:46

naprawde wam ta masc Elidel polecam
no ja juz jestem skłonna ja kupic, tylko kiedy teraz bede miala czas zeby isc po recepte do lekarza/???? od poniedziałku do pracy :ico_placzek:

ania0709, superrrrrr fotki :ico_brawa_01:
Krystianek słodziutki, super wygląda w tym kaszkieciku z piłką Irleand,a to jakis podtekst???
tez z niego taki pucuś :-D i to tylko na piersi tak ładnie rośnie?? :ico_szoking: super

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

02 lut 2008, 12:57

Cześć :-D :-D ale napisałyście dużo,super.
Ania śliczny maluszek i też ma dużo fałdek na nóżkach,co??
Dziewczyny biedne te wasze maluchy z tymi plamami,kurcze ze też takie małe dzieci musi takie coś nawiedzać :ico_placzek:
Aga Kacperek mi dziś osikał skarpetki,hihi :-D bardzo lubi to robić.A za każdym razem jak robi kupę to mówi eeeeeeee :ico_haha_01:

U nas nocka jak zwykle :ico_placzek: od 1 pobudki równo co godzinę,o 7 wzięłam go do nas do łóżka i spał bez pobudki aż do 9.30 :ico_szoking: a zawsze budzi się o 8.Chyba chce do mamusi po prostu :ico_szoking:

Awatar użytkownika
eve81

02 lut 2008, 13:18

o 7 wzięłam go do nas do łóżka i spał bez pobudki aż do 9.30
u mnie niestety położenie go u nas w łóżku nie pomaga :ico_olaboga:
i tak sie obudzi i tak, wiec teraz juz daje go do lozeczka

Awatar użytkownika
ania0709
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

02 lut 2008, 13:28

A my śpimy z Małym :ico_wstydzioch: Od pierwszego dnia. Nawet nie próbowaliśmy Go kłaść w łóżeczku. W sumie to jest nam wygodnie bo mamy duże wyrko. Zresztą jakbym miała wstawać co godzinę i Go karmić to chyba bym zwariowała. I tak ledwo żyję przez to nie wysypianie się. :552:

eSKa
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 13:42

Czesc mamuski,
tak czytam o tych plamach i wysypkach i sobie myśle że jeszcze wszystko przede mną no bo jak teraz zaczne dawac jakies nowe jedzonko to kto wie jak zareaguje organizm Olusia :ico_noniewiem:
Dzis dalam (a raczej chcialam dać) mu jabłuszko ale jak skosztował to zastanawialam sie czy to napewno jablko a nie przypadkiem cytryna, takiej miny jeszcze nie widzialam :-D A jak tylko włożyłam mu łyżeczke do buzi to caly mus wypychal jezykiem na zewnątrz, do żołądka chyba nic nie trafiło hehe. Kurcze a ja byłam przekonana ze będzie wcinał aż miło a tu nic z tego :ico_nienie: . Po południu znowu spróbuje.

Oj dziewczynki współczuje wam tych nieprzespanych nocy, Olek też czasem ma nocki że się budzi co 3 godzinki ale dostaje cyca albo herbatki i znowu ładnie zasypia. Jednak przeważnie budzi sie dopiero między 4.00 a 6.00
Eve oj ty bidulko jak ty bedziesz wstawała do pracy :ico_olaboga:

Aniu ale Krystianek kochany no i widać że raczej pogodny chłopczyk bo takie uśmiechy wali jak mamusia :ico_brawa_01:

Agniesia ale ci Darus zafundował niespodziankę :-D Z tymi facetami to trzeba uważać bo sikają gdzie popadnie, ja juz teraz przy zmianie pieluszki przykrywam siusiaka pieluchą z tetry w razie czego :-)

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

02 lut 2008, 13:57

Dzien doberek! :-D
Jak sie powrzeszczy na faceta to jednak to pomaga i jeszcze jak sie go wygoni z sypialni to juz efekt murowany :-D Krzysiek z samego rana zrobil wszystko co mial zrobic dawno temu, super. Ja juz obiadek ugotowalam i mam wolny dzionek, Jasiu wlasnie zasnal i moge sobie pobuszowac w internecie. Moje sloneczko zasnelo o 22 i obudzil sie o 6 na jedzonko no a potem o 9... I wiecie co?? Jestem niewyspana :ico_wstydzioch: To ja juz sobie wogole nie wyobrazam jak wy funkcjonujecie...

A pisalyscie kiedys cos o temperaturze, no to u mnie jest 19-20, a w sypialni ok.17. No i Jasiu spi w pajacyku, nie ubieram mu pod spod zadnych bodow ani nic takiego. A w ciagu dnia ma body z dlugim rekawkiem, czasami krotkim i jakies spodnie, niekiedy skarpetki, ale zazwyczaj to ma gole stopki.

Eve ja napisalam o tych neutrofilach i eozynofilach bo one moga swiadczyc o alergii ale nie musza, poza tym to sie robi z krwi, a nie sa to jakies specjalne testy alergologiczne. One moga informowac po prostu o sklonnosci do alergii. U nas z buzka dzis troszke lepiej ale dalej nie fajnie... Pomaszeruje w poniedzialek do osrodka ale znajac tutejsza sluzbe zdrowia pewno nic mi nie dadza tylko powiedza ze samo przejdzie z wiekiem...

Ania sliczne zdjecia!! Ty sliczna, Maly sliczny, maz przystojny :ico_wstydzioch: Wcale Ci sie nie dziwie ze Maly spi z wami, bo ja jak musze dwa razy w nocy podniesc swoj tylek to tak sie mi nie chce...

eSKa Jasiu tez cos nie bardzo ostatnio chce jesc inne rzeczy jak mleczko... dwie lyzeczki i koniec. Kurcze mam takie wrazenie ze on juz zawsze bedzie pil tylko mleko i ewentualnie mleko z kaszka :-D To tak samo jak wydawalo sie mi ze zawsze bede w ciazy hihihihi

eSKa
4000 - letni staruszek

02 lut 2008, 14:25

To tak samo jak wydawalo sie mi ze zawsze bede w ciazy hihihihi
:-D :-D Wiecie a ja ostatnio wspominalam sobie te czasy i weszlam na nasz wrześniowo-ciążowy wątek i ... normalnie się poryczałam, to wszystko wydaje mi się ciągle takie niemożliwe hihi. I wiecie że jak widzę dziewczyny z brzuszkami to im zazdroszczę :ico_wstydzioch: To jednak był piękny czas mimo tych wszystkich dolegliwości typu zgaga i mdlości (hehe nawet mi sie zrymowalo)

Awatar użytkownika
eve81

02 lut 2008, 14:36

Eve oj ty bidulko jak ty bedziesz wstawała do pracy :ico_olaboga:
eska no nie mam pojecia, jak ja bede wygladac w tej pracy Obrazek
chyba usne przy biurku Obrazek

ksiedza jeszcze nie ma :ico_zly:
Szymon spi, zjadl pol sloiczka zupki...a wiecie jak ja mu podaje łyzeczke z jedzonkiem to on jak zje to z kazdą łyzeczka sobie tak mruczy jakby mu bylo taaaaak dobrze..hihi

dzwonila moja siostra, bardzo sie cieszy ze do nich przylecimy na stale
i podtrzymuje mnie na duchu, ze podjelismy sluszna decyzje Obrazek
no tylko ciagle nam przypomina ze znajomosc jezyka bardzo wazna
mam nadzieje ze cos skumamy na tych lekcjach Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”