heloł
tu lipcowka 2007 jestem przed 1 wakacjami swojej corci a wy
zapewne jestescie juz po 1 wakacjach swoich maluchow zapraszam wiec do podzielenie sie opiniami na
http://www.tik-tak.pl/forum_dla_rodzico ... 156#417156
ale ja Ci zazdroszczę... przed ślubem nie było chyba takiej soboty, żebyśmy gdzieś na piwko nie wyskoczyli do pubu... A teraz?? Raz od czasu ślubu chyba byliśmyMęzus dzwonił i zaprasza mnie dzisiaj do baru, ciekawe co mu się stało??
Gabrysiu, ja mam to samo... nie chcę wyjść na jakąś alkoholiczkę czy cuś, ale potrzebuję na duch dla siebie godziny przy piwku lub dwóch, z dala od domu i od wszystkich problemów... Mój mężuś też często wychodzi z kumplami, a ja w tym czasie gram w idiotyczne gry na kurniku i nasłuchuję czy dziecko nie płacze, lub myślę o tym co jeszcze mam do zrobienia- powiesić pranie, posprzątać czy coś zmyć?mam żal do niego o to że czasami woli wyjść z kumplami niż ze mną. W ogóle to przez ostatni rok moje jakiekolwiek spotkania towarzyskie spadły na psynie mam ani czasu ani nawet towarzystwa. W ogóle to powiem wam że czasami mam dosyć wszystkiego, marzę o przynajmniej godzinie tylko dla siebie. Chyba z przemęczenia coraz częściej się kłócimy ze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość