Lalunia tak mówisz o tych proszkach bo pewnie nie miałaś nigdy do czynienia z alergiami i uczuleniami.
[ Dodano: 2008-02-03 ]
lalunia pisze:powiedzcie, dlaczego zwykle ci bogaci lub lepiej ustawieni mają kłopoty z dziećmi a te biedaki mają zdrowe dzieci?
ja się do bogatycz nie zaliczam
[/quote]
Sylwia O. nie miałam do czynienia z alergiami masz racje i nie chce mieć, dlatego nie chce dać się zwariować, nie będe kupować "delikatniejszych" proszków bo uważam że vizir nie jest szarym mydłem jak kiedyś te proszki były, nawet reklamują ze rumiankowe itp, jeśli coś wyjdzie dziecku na skórze to zmienie ale jeśli nie to nie
a co do bogactwa, może nie jesteś bogata, ja też nie jestem, ale patrząc na Twoje foto jak jesteś ubrana i Twoje dziecko... uwierz kochana, ta koleżanka o której pisałam nawet nie marzyła o takich ubraniach jakie masz na sobie Ty i Twój synek, nigdy nic nie miała ze sklepu i przykro to stwierdzić ale chodzi ubrana jak szmata, dziecku smarki wyciera własnym rękawem, jej mąż jak jedzie do miasta nie patrzy czy ma całe spodnie, byle czyste a że gdzieś dziurka jest to trudno, nie pije fakt,ale też nie dbają o siebie, a czemu są winne te dzieci że mają takich rodziców? niczemu, będą pewnie robić jak ojciec. Przykre to jest ale tak jest, laska jest wporządku naprawde ale właśnie tak żyją i nic na to nie poradze
, taką biede miałam na mysli bo teraz patrząc na Ciebie i na mnie to naprawde jesteśmy do nich bogaci że tak powiem , i nie chodzi mi o pełne konta pieniędzy tylko o to jak żyjemy, na jakim poziomie, nie wiem czy mnie zrozumiesz ale może tak