Witajcie
Dziekujem za zyczonka a tu dla Was od nas wielgachny nie pchac sie dla kazdego starczy :) i co z rana sie cos napijemy??? czy do woli jak kto woli :D
rowniez [size=200]WSZYTSKEIGO NAJLEPSZEGO DLA BARTUSIA DUZO ZDROWKA SZCZESCIA I DUZO USMIECHU BY BYL DUZYM CHLOPCZYKIEM :) [/size]
u nas nocka ok Macio dzis nie kaszlal ale jutro postaram sie isc do lekarza, o dzis oczywiscie jak dzownilam to ciagle zajete ale jutro niech ja dorwe telefon ...:)
ja dzis troche musze ogarnac bo oczywiscie rodzinak sie zwali :) nie mam ciacha jeszcze tylko dla Was ten torcik, moja mama przyjedzie wczenisej to sie wyrwe :) i pojade po jakies ciacho, teraz Macio wlasnie zasnal a ja robie sosik z lopatki i ide sie ogarnac :)
buziaki dla Was i jeszcze raz Macio dziekuje za zyczonka :)
[ Dodano: 2008-02-05, 10:00 ]
Nana ychodze dlatego z koleznakmi bo ja tez potrzebuje miec swoje zycie i chce poplotkowac i wogole a znim tez wychodze czytaj dobrze posty to zobaczysz ze wychodze z moim P i moimi kozielankami :) z nimi wiecej bo trzeba sie odchamiac :)
a co do Macia to zawsze dobrze jadl kaszke i chyba to kaszle powoduje ze chce zwymiototwac bo mu lezy cos na gardziolku
GOCHA czemu sie tak do mnei rpzysadzilas???? ciagle cos ci nie tak elzy przykro mi