Witam mamuśki ! W koncu tutaj dotarłam
Nie było mnie troszke długo ale jakoś nie miałam czasu wskoczyć na TT , non stop miałam coś na głowie, poza tym ostatnio miałam sporo odwiedzin wiec trzeba było zająć się goścmi.
Agnieszka jak dobrze że Darus zdrowy, trzymam kciuki żeby twój były poszedł po rozum do głowy i zaczął zachowywać się jak człowiek i przestał utrudniać ci życie.
Eve oj to ty masz teraz młyn dziewczyno, brawa że tak sobie radzisz, no i w szoku jestem że tobie chce się rano przed pracą tu zaglądać, ja to wole pospać te 5 min dłużej

.
Kocura trzymam kciuki za nową pracę, jeśli chodzi o moją pracę to nie lubie mówić gdzie pracuje bo ludzie różnie reagują, pracuje w kancelarii komorniczej (mam nadzieje że nie przestaniecie mnie lubić

), ale nie chodze w teren

jestem pracownikiem biurowym.
słuchajcie zjadł deserek i potem zaraz 180 ml mleka normalnie
Kicia brawa dla Kacperka

, ciekawe kiedy ja doczekam czasów że Olus będzie wcinał deserki hihi, kolejna próba w piątek,sobote i niedziele.
co ile godzin karmicie swoje pociechy i ile wypijają tego mleczka
Olek dostaje mleczko co 4godzinki i wypija ok. 180 – 210ml
No i super sprzęt zafundowali twojemu paluszkowi dziadkowie. Fotki też prześliczne, niestety mój Oluś nie wpadł na to że można się łapać za nóżki, na razie tylko je dźwiga wysoko i patrzy co to jest
już się cieszę bo od jutra mój mąż ma wolne 6 dni i będę miała trochę luzu
Aniu ale masz fajnie, super tak posiedzieć w domku całą rodzinką
potem Mały się urodził i tak siedzę w domu jak ta kura domowa
A nie myślałaś żeby czasem zostawić Konradka z tatą i wyskoczyć gdzieś sama lub z przyjaciółką np. zakupki, jakaś kawka albo kino. Taki wypad może zdziałać cuda, wierz mi, coś o tym wiem
Ewasiek ale się cieszę że Misio już zdrowy, trzymam kciuki za szybkie zwalczenie tej pleśniawy no i koniecznie wklej jego zdjęcie w nowym łóżeczku.
A jaki fotelik kupiliście bo my też powoli oglądamy się za nowym i szukamy takiego żeby można było ustawić oparcie na leżąco lub półleżąco do spania. Na razie jestem za fotelikiem "Mały podróżnik" firmy Deltim, ale ciągle jeszcze przeglądam inne.
No i ogromne brawa dla twojego synka za apetyt
Jak kogos pominęłam to wielkie sorki

Ale moja pamięć czasem szwankuje a miałam sporo do czytania.
[ Dodano: 2008-02-06, 10:51 ]
A wlasciwie sie nie poklocilam tylko tak mnie wk.... ze dostal w pysk,

No to musiał cię chyba naprawdę wkurzyć
obraca sie z plecow na brzuszek i z brzuszka na plecki.
Woow , kurcze mój Oluś to chyba za gruby na takie popisy

hmm ale w sumie Jasiu też należy do tych pulchniejszych no nie??
[ Dodano: 2008-02-06, 10:54 ]
nie mam jeszcze tej przykrej miesięcznej przypadłości
ANiu ale masz dobrze, ja już mam od dwóch miesięcy, ale całe szczęscie teraz jest całkiem inaczej niż przed ciążą, zero bólu brzucha,głowy i piersi

więc oszczędzam na tabletkach przeciwbólowych