No wlasnie wiem, takze jak teraz pojde do lekarza na wizyte a on mi nic konkretnego nie powie, bo jak robi USG to mi nic nie powie, czy jest wszystko w porzadku to zmienie lekarza, no bez przesady zebym ja o wszystko musiala sie jego pytac

to zmieniaj i sie nie zastanawiaj! ja tez sie musze dopytywac, czy dziecko odpowiednio duze, czy dobrą mam ilosc wód, jak przepływy w pępowinie, czy muszę zrobic badania, musze mu przypominac,ze ma mi skierowanie wypisać itd itd. Ja mu np mówie,ze mnie boli podbrzusze, a on mówi,ze to nic, to ja mówie, to moze nospe powinnam brać, a on na to, ze moge jak chce, no to sie go pytam czy powinnam na te bóle, na co on stwierdza,ze powinnamNo wlasnie wiem, takze jak teraz pojde do lekarza na wizyte a on mi nic konkretnego nie powie, bo jak robi USG to mi nic nie powie, czy jest wszystko w porzadku to zmienie lekarza, no bez przesady zebym ja o wszystko musiala sie jego pytac
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość