http://www.allegro.pl/item302897576_krz ... wys_0.html
agnieszka01.04, heheh wiesz ja dziś pierwszy raz dałam marcelinie soczek marchwiowo jabłkowy z dynia i winogronem i kobietka jak zobaczyła takie coś pomarańczowe w butelce to zamiast pić to się tym bawiła jak grzechotką.
Dziewczyny powiedzcie mi bo ja chyba jestem jakaś nienormalna... o którek kładziecie swoje dzieciaczki spać...? Bo u mni e to wygląda tak że o 19:00 się kąpiemy i potem o 20:00 Mała już śpi potem się budzi ze 3 razy i o 7:00 mamy pobudkę i o 8:00 jeszcze 30minutowa drzemka... ja widze że Wasze dzieciaczki to tak koło 22:00

Mała na podłodze na materacyku lezy sobie i wywija nóżkami wiecie jak się dziś przeraziłąm Bo ona pełza i rusza się tak dużo że jak ją na 2 minuty zostawie wracam a Ona na drugim końcu dywanu

Załączyłam dziś pralkę.. szedł TV i komputer nieania podpięta do prądu w pokoju i w kuchni piecyk i piekarnik no i bum nie ma prądu więc po 40 minutach poszłam do sąsiada pytac czy dalej nie mają a Oni telewizor oglądali

Kicia nie ma to jak pasemka rozjaśnione u fryzjera... zawsze wychodza takie jakie maja być.