Dziewczyny jeśli chodzi o wózki, to wtrącę się Wam tu troszku do tematu, bo wydaje mi się, że mam na ten temat dość dużą wiedzę (długo zbierałam info o firmach i wózkach)
zazwyczaj lepiej dołożyć te 100-200 zł. i kupić lepszy wózek-pewnej firmy niż tańszy, który raczej długo nie wytrzyma
, tym bardziej jak zakup planowany jest dla więcej niż 1 dziecka, choc jak tylko dla 1 to też warto miec coś co się sprawdzi
moja szwagierka miała wózek tego typu co Madziarka pokazał te 3 pierwsze, zapłaciła za niego 500zł i po 2 tyg. zaczęło odpadać kółko, potem drugie, potem popsuły się zaczepy do tych kółek, że trzeba było wykombinować jakieś nowe a i mimo iż teraz kółka się trzymają to nie jeździ się nim dobrze.
Co do pasków i amortyzatorów, amortyzatory sprawdzają się różnie dobrze na chodnikach jak i w terenie, różnica taka, że na amortyzatorach w terenie wózek się tak nie buja.
Paski trzeba dość często wymieniać bo się wycierają i z czasem użytkowania skrzypią - strasznie irytujące to jet, ale to już wedle gustu...
Jeśli chodzi o koła to nie ma porównania co do kół pompowanych a dmuchanych!!
fakt dmuchane wpływają na wagę wózka, ale dają komfort prowadzenia - prowadzi się lekko i na wybojach wózek tak miękko jedzie piankowe niestety takie nie są, sa sztywne i twarde...
mam nadzieję, ze moja wypowiedź jest jakaś sensowna i że Was nie uraziłam tym, że się Wtrąciłam w rozmowę
Pozdrawiam i życzę dobrych i trafnych wyborów