Nadszedł weekend i już mamy pierwszy powód do opijania - 500 stronkę
A ja dopiero teraz usiadłam. Cały dzień na obrotach. Jak by tego było mało Emi pierwszą drzemkę miała tylko 20 minut więc jak mój P przyjechał z pracy to wziął ją na spacerek to jeszcze kimnęła pół godzinki. Teraz fiziuje po podłodze
A ja jeszcze @ nie dostałam Nie tęsknię za nim chociaż wiem że jego nadejście jest nieuniknione
Ugotowałam dzisiaj Emi wypaśny obiad i co... pluła nim na prawo i lewo. A ja się tak starałam. Ugotowałam jej krem z brokuł a na drugie polędwiczkę wieprzową w pomidorkach z kluseczkami śląskimi i nic zjadła pół bułki z wędliną i marcheweczki.
Wogóle wiecie jak jej daję bułkę ?? Przekroję bułkę na pół, położę kilka plasterków wędliny i tak jej daję. Tzn ja jej jeszcze trzymam a ona sobie gryzie. Hihi troszkę nam to zajmuje ale zjada całą połówkę
Aha no to popisane Moje dziecie dobiera się do laptopka
Ja dziś cały dzień w biegu ale co tam fajnie Rano już z dzieciaszkami wyruszyłam w drogę! Zajechaliśmy do mojej mamy wypiłyśmy kawusie dałam obiadek Michasiowi i później poszedł spać to ja z Maksem poszlismy pobiegać po sklepach kupić jakiś prezent na roczek! Super wszystko kupione,a nawet wiecej niż chciałam Wróciliśmy zjedliśmy obiad i poszłam na spacerek z MIchasiem i dalsze zakupy Między innymi oglądałam spacerówki,ale tego tyle ze aż głowa boli,tylko ceną się różnią,hi,hi
No i Michaś mi spadł na spacerku o 17 gdzie w zasadzie niepowinien,to tez terazs jeszcze grandzi,no ale cóż!
Becia---Ami spapugowała za Michałem i prosze kupal gotowy super
Aga---przykro mi ,ze nocke miałas do duszy,ale i tak bywa(tak to by było za pieknie)no nie Emi wielkie brawa za jedzenie tak slicznie bułeczki
Gozdzik---no własnie co to za praca i jak to teraz bedzie z Juleczką???Hmm niewspomnę o cycusiu???
Urmajo---a tu nam się Majeczka obruciła o 360stopni i pieknie przesypia nocki-->wielkie brawa
Do ciebie przyjechała @ a odemnie odjechała