kasi.k, no wiedze moja synowa znowu cierpi
To okropne,ze nie mozna dostac w kraju gdzie ponoc jest wszystko krolika
A moze sprobuj golebie?Ja to nie mam pojecia ktore z mies bardziej uczula a ktore mniej.A ze sloika nie mozesz?Bo ja kupuje z Hippa same miesko w sloiczkach,ale tutaj jest tylko wolowinka,cilecinka,indyk i kurczaczek.Moze te u Was dostepne firmy maja szersza game mieska samego w sloiczku.
Jak mozna by bylo poslac to poslalabym Ci krolika z Niemiec bo tu pod dostatkiem(nawet kolo domu lataja)Porozgladam sie czy jakas firma nie produkuje samego kroliczka w sloiczku to wtedy Ci przesle.A ja tez marze o holandi z WAMI.Trzeba marzenia uskutecznic,bo powoli ogarnia mnie klasyczny smutek ciala.
Caro-gratuluje Twojej silnej woli i straconych 9 kilosow!!!!Jak Ci zazdroszcze,ja to taki spaslak sie zrobilam po zimie,ze zaczynam sie nienawidziec
Na pocieszenie kupilam sobie wieksze spodnie,bo w starych juz nie umialam oddychac
Powinnam sie odchudzac a wlasnie przynioslam sobie paczke piernikow i mam zamiar ja pochlonac na poprawe humoru-bledne kolo.
Iw rybciu-ja tez mam nadzieje,ze Jedrulce pomoga te inhalacje i juz calkiem wyzdrowieje.Szeptnij mu na uszko,ze bardzo dzielny jest,ze umie sie tak inhalowac-pewnie inne maluchy by sobie nie pozwolily-zuch chlopak.
Kolka-jak czytalam ostatnie rozwazania na temat tesciowych to w pelni sie z Toba zgadzalam,ale dzisiaj zgadzam sie z Toba jeszcze bardziej
Sa takie typy,ze przy najlepszych checiach nie da sie pokochac ,polubic a w moim przypadku to ja juz stracilam szacunek do tesciowej dawno i nie mam zamiaru juz tego zmienic
Mordeczko-zycze udanych feri z dzieciakami.Skrapka swietna.Wizytowki tez pierwsza klasa.
Delicja-zdrowka dla Olenki i nie zadreczaj sie,ze jest chora przez Ciebie!Katar jest taki wstretny i juz,wystarczy,ze jedna osoba ma go w domu i zarazenie jest nieuniknione.
Hektorka[/b[b]]i Gabrysia no to nalalam sobie moje ulubione Martnini rose i pije za zebatego Kamilka i zebata Olenke-brawa!!!!
Mroweczko-no to Erysio ma tyle zebolkow ile Antos.Gratulacje!Mam nadzieje,ze Cie nie podgryza