Anuszka, no włąsnie brak mi słów. Ale wiesz facet to pół biedy, ja to nie rozumiem tych babek, co same kiedys w ciazy był i co juz nie pamietają jak to ciężko ustać???
I jeszcze te komentarze jak juz sobir ja usiadłam, a jakas kobtka starsza odemnie stała... (oczywiscie taki superstaruszki przepuszczałam tak czy siak
), no ale to ok 50 to juz wybaczmy..ktos inny mógł ustąpić. Ale taka jedna z drugą się dobiorą i zaczynają mówić o 'dzisiejszej młodzieży"
Mi raz pijak ustapił miejsca i mnie strasznie przepraszał, bo nie zauwazył brzusia od razu(byłam w 6 msc wiec niewiele jeszcze było widać) i raz pan w obi w kolejce mnie przepuscił... powiedział,ze sam pare dni temu został ojcem i on wie jak sie traktuje ciezarne w tym kraju
[ Dodano: 2008-02-09, 12:14 ]ale oczywiscie moja teściowa jak w 6 msc ciązy powiedziałam,ze mnie plecy bolą, raczyła mnie poinformować, że NIEMOŻLIWE , po czym uraczyła mnie opowiescią, jak to sama w 8 msc ciazy z dwójką dzieci na ręku szła ileś tam kilometrów z domu rodziców do swojego i ze nie narzekała