budyń z jarzynami a jak robisz ?
ja własnie gotuje jabłuszko w małej ilosci wody potem dodam troszke soczku jabłkowego do smaku i Sinlac

istąd ten bład )  chodzi o owoc jezyna - miksuje  je i dodaje
  istąd ten bład )  chodzi o owoc jezyna - miksuje  je i dodaje  ,a to dobre
 ,a to dobre 

kiedys juz dawno kupiłam jej kaszke z BOBOVITY własnie bananową ,która    zadziałała na nią  jak płachta na byka  taki ma wstret  ,a niestety we wszystkich  deserkach    czuć ten odrazajacy smak   banana  ,przyznam ,że mi tez nie smakuje  ,ale banana    to normalnie uwielbia  swierzego  az sie uszy trzesą ... w tych deserkach   mixach  to wszedzie prawie banan jest   ,wiec cieżko wybrac cokolwiek
 kiedys juz dawno kupiłam jej kaszke z BOBOVITY własnie bananową ,która    zadziałała na nią  jak płachta na byka  taki ma wstret  ,a niestety we wszystkich  deserkach    czuć ten odrazajacy smak   banana  ,przyznam ,że mi tez nie smakuje  ,ale banana    to normalnie uwielbia  swierzego  az sie uszy trzesą ... w tych deserkach   mixach  to wszedzie prawie banan jest   ,wiec cieżko wybrac cokolwiek  

ale pustki widze że na topie w dialogach to tylko Becia z Gozdzikową
 ale pustki widze że na topie w dialogach to tylko Becia z Gozdzikową  Reszta plażuje,ale nie ma się co dziwić w końcu sobota
 Reszta plażuje,ale nie ma się co dziwić w końcu sobota  
  ale wiecie,że skubany jednak nieposzedł spać popołudniu-pomagał mi w porzadkowaniu szafy-ja układałam a on wywalał,ale później mu się znudziło
 ale wiecie,że skubany jednak nieposzedł spać popołudniu-pomagał mi w porzadkowaniu szafy-ja układałam a on wywalał,ale później mu się znudziło  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość