Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

11 lut 2008, 23:10

Cześć dziewczeta :-D

Widzę że dziś ruszyłyście do pisania pełną parą. Oby tak dalej :ico_brawa_01:

U mnie była dziś mama. Fajnie, bo sobie pogaworzyłyśmy :ico_haha_01:

Teraz siedzę sobie i myślę nad laktatorem. Kupować czy nie... Może na początek przydałby się jakiś ręczny, tani, tak na wszelki wypadek. Co o tym sądzicie?

meggi i słoneczko gratuluję widoków :ico_brawa_01: Ja też wreszcie widziałam juz tak serio co tam między nóżkami jest :ico_haha_01:

Co do pieluszek to ja mam 10 tetrowych i 5 flanelowych (choć wystarczyłoby ze 3, ale mi się strasznie podobały :-) )

Ja chcę już wiosnę :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Hmmm..... Gdzie Wy się podziewacie????

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lut 2008, 16:02

hejka :ico_haha_02: ,
Co dziś tak pusto? , Czy jak ja jestem to nikogo nie ma? :-D

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

12 lut 2008, 16:10

słoneczko4, pusto bo ciepło i słoneczko świeci :ico_haha_01:
Ja się dzisiaj doczołgałam do fryzjerała i wycieniowałam pióra, a wieczorkiem chyba sobie jakichś perłowy blond rzucę :ico_haha_01: a co baba w ciąży też chce być laska :-D

[ Dodano: 2008-02-12, 15:12 ]
a i kurka w osadzie z moczu wyszły mi jakieś bakteryjki:pałeczki(+),reszta norma.

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lut 2008, 16:21

Emma, w Poznaniu pochmurno :cry:
Popieram kobieta w ciązy też może być atrakcyjna , zadbana.Ja do fryzjera idę w marcu tak na początku :ico_haha_02:
Niestety nie znam sie na badaniach więc ci nic nie powiem , najlepiej zadzwoń do lekarz.

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

12 lut 2008, 16:35

No ja tez tu jestem od wczoraj i czekam na Was...

Też wybieram się do fryzjera na początku marca, akurat na urodzinki :-D

W stolicy chmury, zimno i niefajnie.

Pozdrawiam Poznań i resztę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

12 lut 2008, 16:40

Witajcie kochane,
Wczoraj zastukałyście a dziś coś cicho :-D
Ja wczoraj zrobiłam 3 prania "wielkich" rzeczy, posprzątałam i zrobiłam sernik na zimno - w ogóle miałam wczoraj zapał do pracy :ico_oczko:
ale na wieczór myślałam że się skończe, strasznie chciało mi się jajecznicy, bo już chyba z półtorej roku nie jadłam - nie mogę z racji moich przejśc z żołądkiem i wczoraj się skusiłam z nadzieją, że będzie ok, niestety nie było... miałam ciężką noc, ale w końcu nad ranem - tzn. kole.6-7 już było ok...
Byłam dziś u okulisty zamówiłam okularki i w sumie tak jak myślałam 650 zł, ale wzięłam szkła, lepsze aczkolwiek nie najlepsze, mam wadę nieustabilizowaną więc płacenie za same szkła średnio co pół roku po ok.500zł mnie nie bawi, a i tak więcej, bo zazwyczaj, chodzę w soczewkach :ico_oczko:

Dziś też poprałam - korzystam z pogody, ale jeszcze troszku mi tego zostało, niby wydawało mi się, że wcale dużo tego nie ma a jakoś nagle bardzo dużo tego wyszło :ico_haha_01: :-D :ico_haha_01:
ale poza tym jakaś słaba dziś jestem dla odmiany ehhh, nie lubię się tak czuc :ico_noniewiem:
Pozdrawiam Was ciepluchno moje słoneczka papaap

Awatar użytkownika
meggi_24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 lut 2008, 18:21

Witajcie kochane!!!

na poczatek zła wiadomość... nie wylosowalam tego mieszkanka... ale jutro idziemy ogladac mieszkania i kupujemy 3 pokoje... trudno czeka nas przeprowadzka z maluszkiem...

Poza tym mam humor do niczego... tak sie wkurzylam ... aż z tego wszystkiego brzuszek caly mi sie ponapinal i chodze teraz z twrda pileczka :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

12 lut 2008, 20:44

meggi_24 pisze:Witajcie kochane!!!

na poczatek zła wiadomość... nie wylosowalam tego mieszkanka... ale jutro idziemy ogladac mieszkania i kupujemy 3 pokoje... trudno czeka nas przeprowadzka z maluszkiem...

Poza tym mam humor do niczego... tak sie wkurzylam ... aż z tego wszystkiego brzuszek caly mi sie ponapinal i chodze teraz z twrda pileczka :ico_placzek: :ico_placzek:

meggi bidulko nie denerwuj się please :ico_nienie: Tak czy inaczej będzie dobrze. Musisz się trzymać tej myśli. Jutro pooglądacie mieszkania i zobaczysz że będzie lepiej.

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

12 lut 2008, 20:50

mamamonia pisze:meggi bidulko nie denerwuj się please :ico_nienie: Tak czy inaczej będzie dobrze. Musisz się trzymać tej myśli. Jutro pooglądacie mieszkania i zobaczysz że będzie lepiej.

Zgadzam się, proszę mi sie tu nie denerwować :ico_nienie: !!!
widać tak miało byc, na pewno znajdziecie za to coś innego ładniejszego :ico_oczko:

Awatar użytkownika
słoneczko4
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

13 lut 2008, 09:26

Cześć dziewczyny :-)
Tylko mi nie mówcie ,że dziś też nikogo nie ma :ico_nienie: .
meggi_24, nie przejmuj sie mieszkaniem ,jestem podobnego zdania co Myszka , tak najwidoczniej mialo być , dlatego ,że traficie na dużo lepsze :-) .

[ Dodano: 2008-02-13, 08:30 ]
Czy macie może jakies wieści od Asi ? bo 2 dni temu pisała ,że idzie do gin. ,ale od tej pory nic nie pisała na TT.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”