U mnie do tej pory było ok,ale przy Izie od ok. 5 -m-ca miałam anemię,pewnie i teraz mnie nie ominie...napiszcie czy zmieniają Wam sie np. hemoglobina z morfologii, spada trochę? ja robilam tylko raz narazie ale była b.dobra, słyszalam ze ma prawo troche spaść ale trzeba pilnować aby nie było anemii
Ale jak tego pilnować?ale trzeba pilnować aby nie było anemii .
Brałam to w ciąży z Izą,zobaczymy,czy teraz tez gin mi każepreparat Hemofer jest dobry na Hg i anemie jakby co , może zapytaj lekarza przy okazji ?
pojedyncze bakterie w moczu, jesli nie czujesz infekcji to raczej nic poważnego
Ja tez mam wtedy wizytę,na którą idziesz???Bo ja na 17:15dopiero 18.02 bo wtedy wizyta
Normalne,ja pokazywałam dziewczynom na innym wątku- w 17 tc miałam wielki brzuch,a za kilka dni,prawie w 20 tc-prawie płaski...podobno do ok.22-24 tc to normalne "zjawisko"...Potem rosnie w oczachto normalne w 17 tc ?
Ale Ci fajnie,daj znać po USG...ja będę mieć w poniedziałek USG podczas wizyty,pewnie dowiem sie,kto u mnie mieszkaale juz jutro na 8.30 USG dzidzi w szpitalu
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość