[ Dodano: 2008-02-12, 15:14 ]
aga hihihi ale dzioba rozdziawiła
 widze ,że sie dobrze bawiłyscie
  widze ,że sie dobrze bawiłyscie       musiałaś zapewne wlezć w te kulki mamusiu
 musiałaś zapewne wlezć w te kulki mamusiu   

widze ,że sie dobrze bawiłyscie
  widze ,że sie dobrze bawiłyscie       musiałaś zapewne wlezć w te kulki mamusiu
 musiałaś zapewne wlezć w te kulki mamusiu   

i zje  wsio wsio,moje chłopaki tez takie były,ale Ami to  ma delikatne podniebienie i np. taka bułka  z szynką  lub parówka  to jest szybko wypluta ,widocznie jej wedlina nie smakuje  , owszem  bułke  suchą lub z masłem zje  albo chleb , no cuż przyjdzie pora     jeszcze sie w życiu naje  rarytasów
  i zje  wsio wsio,moje chłopaki tez takie były,ale Ami to  ma delikatne podniebienie i np. taka bułka  z szynką  lub parówka  to jest szybko wypluta ,widocznie jej wedlina nie smakuje  , owszem  bułke  suchą lub z masłem zje  albo chleb , no cuż przyjdzie pora     jeszcze sie w życiu naje  rarytasów  .... bo moje dziecie woe co dobre hihihihi co tam tka parówaaa
 .... bo moje dziecie woe co dobre hihihihi co tam tka parówaaa   
   dba o linie,woli rózne zupy  i ziemniaczki z sosikiem  , mieszanki mleczne
  dba o linie,woli rózne zupy  i ziemniaczki z sosikiem  , mieszanki mleczne   oj czyżby wegetrianka nam rosła
 oj czyżby wegetrianka nam rosła  

to juz nie długo
  to juz nie długo  
  ahhh  już widze   mnustwo  tu kolorowych zdjatek z imprezy
 ahhh  już widze   mnustwo  tu kolorowych zdjatek z imprezy  , a moja potrafi dmuchac
 , a moja potrafi dmuchac     ciekawe czy bedzie chciała swieczke  zgasić
 ciekawe czy bedzie chciała swieczke  zgasić  bo dzieciaki    wtedy  są nieco zdumione i nie mają ochoty na dmuchanie hihihi  chyba ,że   gaszą ale rekoma
 bo dzieciaki    wtedy  są nieco zdumione i nie mają ochoty na dmuchanie hihihi  chyba ,że   gaszą ale rekoma  bedziemy trenować  żeby nie była nam obca ta swieczka
 bedziemy trenować  żeby nie była nam obca ta swieczka   

a jak sie świetnie kaponuje w tych piłeczkach hihi chyba tez wybiore sie z jula do takiego parku notabene myslałam ze tam sie chodzi z takimi wiekszymi dzieciaczkami 2 lata i wiecej a tu prosze
 a jak sie świetnie kaponuje w tych piłeczkach hihi chyba tez wybiore sie z jula do takiego parku notabene myslałam ze tam sie chodzi z takimi wiekszymi dzieciaczkami 2 lata i wiecej a tu prosze 
   zje wszystko w try mig
 zje wszystko w try mig

Za to niedawno chciałam go  położyć bo niby zmęczony ale jakoś się niedał,napił sie tylko soczku i dalej śmiga
 Za to niedawno chciałam go  położyć bo niby zmęczony ale jakoś się niedał,napił sie tylko soczku i dalej śmiga  

A kaszka manna no to juz dawno zajada
 A kaszka manna no to juz dawno zajada  

A dmuchac jeszcze nie umie,ale bedziemy ćwiczyć,hi,hi
 A dmuchac jeszcze nie umie,ale bedziemy ćwiczyć,hi,hi 
  Emilka żeczywiście była pod duuuużżżym wrażeniem te opczęta
 Emilka żeczywiście była pod duuuużżżym wrażeniem te opczęta  O antenkach nie bedę się wypowiadać-super ze juz takie długie ma na roczek będziesz mogła ja ładnie ustroić!
 O antenkach nie bedę się wypowiadać-super ze juz takie długie ma na roczek będziesz mogła ja ładnie ustroić! Dziś zaliczył już 3 kupala
 Dziś zaliczył już 3 kupala  A co do kaszki mannej to jest gotowa Bobovity na wodę-troszke z cynamonem
 A co do kaszki mannej to jest gotowa Bobovity na wodę-troszke z cynamonem 
 mela dalej spi ,a ja ogladałam film i   tez zasnełam jeju obudziłamsie niedospana i ziewam
 mela dalej spi ,a ja ogladałam film i   tez zasnełam jeju obudziłamsie niedospana i ziewam  ,ale mnie telepie lezałąm bez ruchu i zmarzłam ,a w domku  ciepło 27 stopni ,a ja tego nie czuje
 ,ale mnie telepie lezałąm bez ruchu i zmarzłam ,a w domku  ciepło 27 stopni ,a ja tego nie czuje  
  -aż mi żal ,że ma tyle zębolów dorodnych,a nie chce  jej  memlać  chyba ,ze z zaskoku   nasze kończyny
 -aż mi żal ,że ma tyle zębolów dorodnych,a nie chce  jej  memlać  chyba ,ze z zaskoku   nasze kończyny  

hihihi  wampir maly
 hihihi  wampir malyWróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość