Awatar użytkownika
urmajo
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

12 lut 2008, 19:37

witajcie

ja też już jestem.

U nas nocka taka sobie. Maja kilka razy się budziła. Miałam wrażenie, że coś ją bo;i. Może to zęby :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Oczywiście wylądowała u nas w łóżku, a juz tak się cieszyłam, że spoi u siebie :ico_placzek:

W pracy ok.

Aga26 świetne foteczki. Jakie Emi ma już długie włoski i piękne kucyki. Ciekawe kiedy Maja będzie miła takie włosy, żeby jakąś gumeczkę jej założyć?

A co do jedzenia to Maja bardzo lubi jeść, ale niewiele rzeczy może. Nawet biedna nie może zjeść kanapeczki z normalnego chleba :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

12 lut 2008, 19:46

Ja już też się melduję :-D

Niedawno wróciliśmy do domku. Emilka ogląda Teletubisie a ja czekam aż woda na kaszkę przestygnie. Dam jej papu i idziemy nyny :ico_oczko:

Ciszę się że się Wam zdjątka podobały i :ico_sorki: za komplemenciki :-D

Ja jakaś dzisiaj niedokulana jestem :ico_noniewiem: nic mi się nie chce, najchętniej to bym już poszła spać :-)

[ Dodano: 2008-02-12, 20:41 ]
A gdzie Was wszystkie wcięło ??

Emilka śpi już od godziny, mój mąż musiał wyjechać na chwilę więc siedzę sama w domu a tutaj takie pustki :ico_szoking:

[ Dodano: 2008-02-12, 21:44 ]
HALOOOOOOO :569:

No gdzie Wy się podziewacie ?? M jak miłość już dawno się skończyło, Na wspólnej też a Was nie ma :ico_noniewiem:

Eeee chyba już nie śpicie :(

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lut 2008, 22:49

Jula coś niechce zasnąć właśnie M poszedł ululać cos ostatnio ma problem z nocnym zasypianiem
.no właśnie gdzie wy wszystkie jesteście pewnie znowu sie pojawicie jak spac pojde

Awatar użytkownika
nana
Śmigam już bez trzymanki po forumku

12 lut 2008, 22:50

Melduję się :-D
Michu spi juz od 20,ale po godzinie obudził sie z takim płaczem ale polulałam minute i śpi dalej :ico_brawa_01:
Aga26, może to wina ciśnienia?

Awatar użytkownika
karolina24
Trzy tysiące lat minęło...

12 lut 2008, 23:17

witajcie
ja bylam u tesciow przyjeli mnie bardzo ladnie kazli zjesc pyszny obiadek potem bawili sie z Maciusiem potem go uspilam potem nzowu sie bawilismy i nakarmiony kaszka bobovity (niewiem czy manna ale kaszka ryzowa taka w zoltym opakowaniu o roznych smakach to to wlasnie jest ten grysik to maciek je ja od 5 meisiaca :)) spi sobie spokojnie i ja tez zaraz ide ale narazie gadam z kozielnaka na gg :) i nie moge przestac :)

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

12 lut 2008, 23:59

maja dzidzi dopiero teraz zasneła :ico_olaboga:

karolinka nie to nie jest ta kaszka na tamtej pisze kaszka manna ,a nie kaszka ryzowa :-)

Awatar użytkownika
nana

13 lut 2008, 00:06

Karola własnie to nie ta-jest normalnioe napisane kaszka manna robiona na wode!
A mój mały spi niespokojnie ma zrywy z płaczem :ico_placzek: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 00:44

a mi sie japa drzeeeeeeee :ico_spanko: oj :ico_olaboga: ,pójde juz do wyrka
mamy uz jedna pobudke od niecalej godziny,ale znowu poplakuje w śnie :ico_olaboga: co sie porobiło z dzieciaczkami :ico_olaboga:

DOBRANOC

Awatar użytkownika
nana

13 lut 2008, 00:48

Mój zaliczył juz 2 pobudki ale przy drugiej mąż pogłaskał go i spał dalej,ojjj te zębole :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Dobra ja zmykam sruuu do wyrka do jutyrka :-D

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 lut 2008, 09:06

Witajcie z rana

U nas nocka bez pobudek :-D przebudziła się jak mąż wstawał po 5 ale dałam jej pić i spałyśmy dalej do 7.15 :-D Także nam dzisiejszej nocy zębole dały spokój ale widzę że jak na zawołanie idą kolejne ząbki naszym dzieciaczkom :ico_olaboga:

A my po śniadanku znowu jedziemy do moich rodziców. A popołudniu zostawimy Emilkę dziadkom i pojedziemy rozejrzeć się za karniszem do salonu bo firanka już się szyje :-D a jak nam czasu starczy to podjedziemy do sklepu firmowego Befado to może uda mi się kupić Emi jakieś kapciuszki :ico_oczko:

A co do pogody to póki co pochmurzone jest ale nie pada.

Dobra ja zmykam zjeść śniadanko bo cosik mi w brzuchu burczy :ico_wstydzioch: i od razu obowiązkowo zrobię kawusie dla wszystkich :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”