nie wiem czy to od tych kropelek, mam nadzieje ze juz pomogly i ze kolki nie powroca do nas
  nie wiem czy to od tych kropelek, mam nadzieje ze juz pomogly i ze kolki nie powroca do nas   .
 .
 Jak zrobie fotke to wam sie pochwalimy. Szczerze mówiac trudny miałysmy wybór, bo w sumie nie wiadomo jaka pogoda bedzie w swieta. Ostatecznie zdecydowałysmy sie na ubranie z polarku spodnie + tunika i do tego kapelusik. Jezeli bedzie bardzo zimno to mam jeszcze od kolezanki pelerynke. Sukieneczki były, ale bardzo cienkie i nie zdecydowałam się, nie chce aby mała sie przeziebiła.
  Jak zrobie fotke to wam sie pochwalimy. Szczerze mówiac trudny miałysmy wybór, bo w sumie nie wiadomo jaka pogoda bedzie w swieta. Ostatecznie zdecydowałysmy sie na ubranie z polarku spodnie + tunika i do tego kapelusik. Jezeli bedzie bardzo zimno to mam jeszcze od kolezanki pelerynke. Sukieneczki były, ale bardzo cienkie i nie zdecydowałam się, nie chce aby mała sie przeziebiła.  Ciuszki juz skompletowane - tunika/sukienka, spodenki i blzueczka w ecrie kolorze, a ciocia z kurteczką nową i spodniami przyjedzie
  Ciuszki juz skompletowane - tunika/sukienka, spodenki i blzueczka w ecrie kolorze, a ciocia z kurteczką nową i spodniami przyjedzie   

U nas jest ok,  Kubuś nie ma na szczęście zadnych kolek, ani nic, leży sobie spokojnie, zasypia ślicznie, budzi się tylko raz w nocy... (niech Bóg ma nas w swojej opiece,jeśli następnym razem trafi nam się krzykacz popołudniowy i płaczek nocny
  U nas jest ok,  Kubuś nie ma na szczęście zadnych kolek, ani nic, leży sobie spokojnie, zasypia ślicznie, budzi się tylko raz w nocy... (niech Bóg ma nas w swojej opiece,jeśli następnym razem trafi nam się krzykacz popołudniowy i płaczek nocny  )..Jednym słowem,dość nudnawo.;)..Ale strasznie szybko czas nam leci!!
 )..Jednym słowem,dość nudnawo.;)..Ale strasznie szybko czas nam leci!!   
  Biedny M...
 Biedny M...  
  Kupilismy mu karuzelkę nad łóżeczko, i bardzo mu to pasuje. Ciągle się uśmiecha do tych zabawek pluszowych..i zdarzy mu się na nie nawrzeszczec..albo napiszczeć..;)
 Kupilismy mu karuzelkę nad łóżeczko, i bardzo mu to pasuje. Ciągle się uśmiecha do tych zabawek pluszowych..i zdarzy mu się na nie nawrzeszczec..albo napiszczeć..;)  
  jak pierwszy raz mi to wywinęła to się przeraziłam. nawet na leżaczek w takiej pozycji półleżącej nie chcę jej kłaść, bo natychmiast główkę i kręgosłup do przodu ciągnie - trzeba ja szelkami oplatać
 jak pierwszy raz mi to wywinęła to się przeraziłam. nawet na leżaczek w takiej pozycji półleżącej nie chcę jej kłaść, bo natychmiast główkę i kręgosłup do przodu ciągnie - trzeba ja szelkami oplatać   
  a jej ulubioną głoską jest "be" (tak właśnie to brzmi) i "ma" -czasami gdy dwa razy pod rząd jej sie uda powiedzieć, to wychodzi prawdziwa "mama"
 a jej ulubioną głoską jest "be" (tak właśnie to brzmi) i "ma" -czasami gdy dwa razy pod rząd jej sie uda powiedzieć, to wychodzi prawdziwa "mama"   
  - co przerażające odkryłam, ze pediatra zapisała nam leki, których przy azs-ie brać nie wolno! Ręce opadają...
  - co przerażające odkryłam, ze pediatra zapisała nam leki, których przy azs-ie brać nie wolno! Ręce opadają...

ja tak tylko się zachwycam Niveą..każda z nas pewnie ma "swoje" ulubione produkty...
  ja tak tylko się zachwycam Niveą..każda z nas pewnie ma "swoje" ulubione produkty...   
 Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość