Łohohohoho Dominiko!!!! Ależ walnęłaś pościka. Może sobie skopiuję i wszyscy będą zadowoleni hihi.
A tak pważnie to cholera tyle naklikałyście, że nie sposóbpamietac wszystkiego, a nie mam czasu na ślęczenie kilka godzin na TT. Staram się jak mogę.
Madziorka jakie pytania twoje opuściłyśmy?Z tego co pamiętam to do Lucy sie zwracałas o kaszkę dwa razy no i tylko ten krupnik, o którym przyznaję zapomniałam.
No więc nadrabiam. Ja krupniku niedaje jeszcze bo myślałam, że to za wczesnie. Ale widzę, ze wy dajecie i sie nie czaicie.
Jajka całego też nie daję bow schemacie jasno napisali pół żółtka co drugi dzień. Nie ma co sie tak spieszyć ze szystkim. Jak widać nie wychodzi to zawsze na dobre.
Dominika może Luśka ma te krostki od tych eksperymentów?? Może od chleba?
Dzieciaki jeszcze wrazliwe na wszelkie nowości. sami mamy problemy ze skórką to wole na spokojnie wprowadzac nowości.
Mleka samego Tomek nie pije, tylko w nocy i rano cycka jak chce. Za to robie kaszki i kleiki kukurydziane, dodaję owoce i takie misz masze mu podaję. bardzo mu smakują.
Frydza autka my zawsze w Niemczech kupujemy. Juz nawet nie chodzi o to, że sie opłaca finansowo, tylko o to że Niemcy bardziej dbaja, krócej jeżdżą i zawsze w lepszym stanie jest samochód. U nas to banda złodziei jedzie do niemiec kupują graty, troche podszlifuja i sprzedaja za duże pieniądze. takie jest moje zdanie.
Edyta firmy wózkowej nie znam. mam nadzieje, ze dobry zakup zrobiłaś.
Madziorka śliczne zdjęcia Leośka.
aaa frydza parówek nie podaje.
I już nic nie pamiętam.
Mnie ząb pobolewa, ale nie jest tak źle. za to Tomek szwankuje ostro. Marudzi i marudzi. jak je to płacze. Buźke otwiera bo jest głodny i płacze przy tym jedzeniu. To chyba zęby co?? Jak myślicie? teraz nie chce spać i spiewa w łóżeczku i jęczy i znów gada po swojemu.
Mój syn będzie chyba perkusistą hehe. dziś nagrywałam na kamerę jak wali w bęben. Jutro aparatem postaram się nagrac to wgram i wam pokażę.
Zupka szpinakowa brzmi smacznie. zrobie któregoś dnia. Rybke tez juz kupiłam, ale jeszcze leży w zamrażarce. kupiłam na allegro sitko do gotowania na parze. jak przyjdzie to zroie ja wreszcie.
Zmykam na razie bo sie Tomek rozmarudził na amen.
[ Dodano: 2008-02-15, 20:58 ]
Edytko Frydza też ślązaczka więc te kitki to z waszych stron lecą hehe.
Jaśnie Pani Luśka wielka Dobrze, ze odrzuciła zaloty Tomka, bo jak oni by razem wygladali??
[ Dodano: 2008-02-15, 21:02 ]
Frydza jeszcze do tego samochodu wrócę. Musicie szukac okazji za granicą. najczęściej jest tak, ze jak u nas trafisz okazje to cos musi być z autem nie tak. A Niemiec jak tekko stuknie to mu się robic nie chce iobniża dużo cenę żeby sprzedać i kupic nowego. My właśnie tak kupilismy. Był lekko stuknięty, a cena taka, że sprzedając goza kilka lat jeszcze na nim zarobimy. No to akurat była meeeega okazja.
Tylko musi go oglądac ktos kto sie zna, bo może wyglądać na lekko stuknięty a pod machą juz nie bardzo. także spacjalista niech obejrzy jak już powodzenia. Ale sie rozpisałam ups.
[ Dodano: 2008-02-15, 21:05 ]
dziewczyny przepraszam, ale strasznie dużo literówek robię. Zresztą nie tylko dziś. Ale zawsze tak sie spieszę, ze mi sie poprawiać nie chce. Ale wiadomo o co chodzi to najważniejsze.