Paulina82 pisze:A Tantum Werde na gardło do psikania tylko nie wiem czy już może czy nie jest za mały????
Nie ,nie jest za mały

Dla dzieci w naszym wieku w sam raz ,a tez bardzo dobry ,bo ma jeszcze jakies własciwosci znieczulajace

Własnie mu psikam ,ale i tak musze iść jutro do lekarza ,bo jeżeli to gardło ,to niestety tego nie można zignorować
Paulinko ,jezeli chodzi o Szymka ,po złych metodach leczenia i leczenia na to co nie trzeba jest astmatykiem.Ale własnie Józefczuk go wyratował ,bo gdyby nie on...szkoda słów...

Ale to długa rozmowa ,tak więc jak sie gdzies ,kiedys sklikamy to Ci opowiem

Moge tylko napisac ,że od 2 lat Szymek nie zachorował ani razu na zapalenie płuc.Oczywiscie on zawsze bedzie juz podatny na różne choroby,ale jak na razie -odpukac -jest zdrowy ,a to najwazniejsze.

Ja przyznam Ci sie ,że gdybym wiedziała ,że on tez zajmuje sie nerkami ,chorobami i wadami układu moczowego ,na pewno poszłabym do niego z Bartoszem,no i oczywiscie bliżej ,nie to co Kraków.Chociaz na urologa mojego Bartosza nie narzekam ,tez wspaniały lekarz i człowiek ,a to najważniejsze
Kasia-szczerze ,jesteś bardzo piekna kobietą i czy będziesz miała grzywke czy nie i tak będziesz ładna

To jest moje zdanie