Co tu takie pustki, dzieciaczki tak się dają wam wyspać że nie macie kiedy zajrzeć?
A i dziewczyny ja mam pytanie kliedy tak legalnie, bez strachu można zamoczyć uszy, znaczy położyć w waniennce i nie bać się o nic jak się zaleją?
marcia_pod, dzięki za objaśnienie,czyli spokojnie mogę położyć małego w wanience na gąbce bez żdnych obaw i niepitrzebnej krępacji głowy?
Marta, ja mialam cos podobnego przez jakis czas, nieraz myslalam, ze do kibla nie dolece, ale nie wiem, czy to bylo to samo co Ty masz, u mnie to trwalo ok. 3-4 tygodni i potem jakos samo przeszlo....ja za to mam kłopot od porodu. nic nie mówiłam bo troche sie wstydze ale cóż - my i tak tu juz o wszystkim rozmawialysmy, wiec co mi tam.
jak jestem normalnie w domu cały czas i zachce mi sie siku to normalnier idę i jest wszystko ok, ale jak musze tyroche dłużej przytrzymac bo np. rozmawiam przez tel alebo jest zajęte to mi sie usikuje - nie umiem utrzymać!!!
jestem przerazona bo wiem ze istnieje właśnie takie powikłanie po porodzie jak nietrzymanie moczu - bardzo to kłopotliwe.
Kurcze czy zadna z Was tak nie ma?
nie ma sprawy!!! pewnie ze mozesz normalnie kąpac tylko nie zapomnij nigdy dobrze wysuszyc uszków!!!
nie ma za co!!!Marcia, dzieki za wklejenie Pawelka na liste!
mam nadzieje ze mi tez przejdzie bo przyjemne to nie jest.Marta, ja mialam cos podobnego przez jakis czas, nieraz myslalam, ze do kibla nie dolece, ale nie wiem, czy to bylo to samo co Ty masz, u mnie to trwalo ok. 3-4 tygodni i potem jakos samo przeszlo....
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość