I tak z wieczorka
Dzieciaszki już śpią od 20 więc teraz czas dla rodziców,hi,hi Mały dzis był nie co marudny,ale to wina lewej jedynki górnej która się przebija
KAROLA- jejku biedny Maciuś,strasznie jest jak dzieci tak się męczą z kaszlem tym bardziej małe! Ten antybiotyk co ci przepisał jest na podaje się w infekcjach górnych dróg oddechowych,oraz dolnych dolnych dróg oddechowych jak zapalenie płuc! Wiesz niepokoi mnie to że Maciusiowi rzęzi w plecka,lekarz to wysłuchał i niedał ci skierowania na RTG
Dla mnie choć nie jestem lekarzem może mieć zapalenie oskrzeli bądz co gorsza zapalenie płuc/oby nie
Karolciu na twoim miejscu poprosiłabym go o skierowanie na RTG płuc bardzo czesto jest tak że jest bezobiawowe jak miał np. Michaś-prosze cię zrób mu RTG
A ty tak niepłacz tylko weź sie w garść,ja wiem że to boli i cięzko jak cieciaszki chorują,ale Maciejko juz jest kumaty i wie o co chodzi,widzi co się dzieje. Daj mu poczucie pewności a niedodawaj mu smutku!!! Będę z toba myślami,bo teraz strasznie się przejęłam Maciejką i naprawdę zrób mu tego rentgena
Aga26, -Oj dzisiaj chyba coś wstrętnego latało w powietrzu,ze te dzieciaszki tak marudziły,a ty biedulko musiałaś Emi nosić,współczuję! A z tym spaniem ,atk to jest -my juz wiemy i niekładziemy ich do spania ale dziadkom jest żal ze się męczą,że zmęczone i buch do spania a wy się póxniej martwcie.To teraz Emi wyspana,a ty biedulko żebys czasami wcześniej od niej niezasnęła,hi,hi
BECIA-jak tam??
Idę robić kolacje,a ciekawe co u
Urmajo-jak jej biedronka?