Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lut 2008, 11:07

Hello :ico_haha_01:

No właśnie te noce... najgorsze są. Ale dziś w miarę pospałam po nasiadówie przed kompem do północy. Czytałam o imionach, bo dobijają mnie reakcje ludzi na imię dla mojej córy. Niestety nie potrafię wybrać nic innego. Podoba mi się to i już!!! Nic nie poradzę...

Dziś idę do lekarza i mam nadzieję, że wszystko jest git.

Aaa, wczoraj doszła karuzela z misiami :ico_brawa_01: Jest super i małej czuję że też się podoba jak gra. Teraz słuchamy sobie płyty Natalii Kukulskiej z kawałkami z jej dzieciństwa. Zaraz śniadanko.

Awatar użytkownika
Magda Sz.
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

21 lut 2008, 11:54

asika82 pisze:to chyba był błąd,że przytargałam pranie sama do swojego domku bo to ciężar był straszny

asika82, zebym tak byla to bys klapsa normalnie dostala :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Biedne wy dziewczyny jestescie z powodu tej bezsennosci :ico_olaboga: ale dacie rade juz bliziutko :ico_haha_01:

Tak czytam ze wy wszystkie o :ico_prasowanko: piszecie u mnie tez stos lezy a mi sie nie chce wogole mi sie nic nie chce jak meza nie ma lenia mam strasznego i juz :ico_olaboga:

mamamonia, jesli jestes przekonana co do tego imienia to sie nie przejmuj.Tobie ma sie podobac a zobacz ile jest Kacprow,Wiktorii,Kubusiow itp?

Awatar użytkownika
edit53
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lut 2008, 12:59

mamamonia, ty sie reakcja ludzi nie przejmuj ,ja jak mowie ze wikusia bedzie to tez mi mowili ze tyle ich jest a mnie to guzik obchodzi,tyle jest bo ładne i koniec :ico_haha_01: o julci tez myslalam i o oliwi no ale chyba jednak wikusia zostanie bo i chyba moj maz sie przekonuje do tego bo nie zaprzecza :-D a dla chlopczyka to dalej nie mam wybranego imienia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 13:04

mamamonia, Tobie się ma imię podobac nie innym. Ja mam Maje a Mai jest jak psów i w dupce to mam... Dla dziewczynki wybrałam imię takie jakie się nikomu nie podoba i jak mówię i widzę tą reakcje na Ingę to też się nie przejmuję... mnie się ma podobac i kropka... nawet mame musiałam dobitnie powiedzieć, ze to nie jej dziecko i że nie życzę sobie tego typu komentarzy.... olej to i już

ja znowu nie bardzo mam imię dla chłopca tzn waham się między Michaś, Gabriel i Julian, czyli pewnie chłopiec będzie bo jak z Mają w ciąży chodziłam to miałam własnie imię dla chłopaczka :-D

asika82
4000 - letni staruszek

21 lut 2008, 13:29

Magda Sz. pisze:zebym tak byla to bys klapsa normalnie dostala :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
oj Magda bo mi się wydaje,że ja jeszcze tka silna i że wszystko mogę sam a tu guzik cały mogę!!! Czuje się okropnie, znowu mi nie dobrze i na wymioty zbiera i głowa pęka. Może ja jakiegoś wirusa złapałam :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-02-21, 12:31 ]
A mój Antoś też mało komu się podoba a nawet można powiedzieć, ze oprócz mnie, Marka i Magdy nikomu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_
Trzy tysiące lat minęło...

21 lut 2008, 13:49

Witajcie Słoneczka,
ja też dziś jestem do dupki, spać mi się chce jak cholera i pewnie bym spała, ale sikac mi się chce co 5-15 min. to dałam sobie spokój ehhh...
a wszyscy mi mówią, babo spij i wypoczywaj bo jak się dziecko urodzi to szybko tego nie zaznasz - no dobra, ale jak ja chcę ale nie mogę to co?? masakra :ico_olaboga: :ico_noniewiem:
chyba coś z tą pogodą jest, że my wszystkie takie nie bardzo :ico_noniewiem:
mam jeszcze trochę prasowania, ale w ogóle nie chce mi się za to zabierać, nie wiem może z czasem się to zmieni, albo się zmuszę...
wiem jedno jak mężu z pracy wróci to chyba się przytulę i pójdę spac - razem zawsze lepiej :ico_oczko:

Asika, kochana Ty uważaj z tym dźwiganiem, tak jak Magda piszę, klaps na otrzeźwienie by Ci się przydał :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:
może faktycznie wirus Cię złapał, jakiś żołądkowy. Najlepiej jeśli masz taką możłiwośc poleż w łóżku, odpocznij trochę. A sen to pewnie wynik zmęczenia i podświadomych obaw, na pewno maluszek Ci z łóżeczka nie wypadnie, będzie dobrze a Ty uważaj na siebie - na Was :-)
Monia, tak jak dziewczyny piszą, olej ludzi imię ma się Tobie podobać nie innym, choćby dookoła miały byc same Julki, to Twoja i tak będzie wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju, nie ma co się przejmować :ico_oczko:
Joasiu, Trzymaj się bidulko, dasz radę, szybko zleci i mężu już niedługo przyjedzie chociaż na chwilkę, będzie dobrze

Awatar użytkownika
mamamonia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lut 2008, 14:08

Kochane, dziękuję za te słowa... To prawda że to mi ma się podobać. Ja myślę, że ludziom się podoba bo przecież piękne jest, tylko są już znudzeni i za często je słyszą. No cóż... A ja nie znam ani jednej Julci. Najgorsze że mój mężuś już chyba też wymięka, bo mu siostrunia też truje że jakie to popularne imię :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: By się sobą zajęła!!!!

babe boom mi się Inga bardzo podoba. Wczoraj nad nim intensywnie myślałam :-D

asika jeszcze raz coś będziesz dźwigać to sie zbierzemy i Ci w pupę natrzepiemy :-D Ja wczoraj pranie po 3 sztuki w pralki nosiłam, żeby wszystkiego na raz nie nieść!!! Bierz przykład!!!

A jutro wraca mąż :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Myszka_

21 lut 2008, 14:12

mamamonia pisze:Najgorsze że mój mężuś już chyba też wymięka, bo mu siostrunia też truje że jakie to popularne imię :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: By się sobą zajęła!!!!

dokładnie, w końcu jej dziecko czy Wasze? jej się może nie podobać lub byc dla niej "za popularne" ale w końcu to Wasza dzidzia i Wy wybieracie dla niej imię, pewnie szwagierka miała by "bardzo ciekawe" propozycję, ale niech je zachowa razem z uwagami dla siebie :ico_puknij:
a Wasza Julka, jak już wspomniałam, może i będzie 5 w klasie z tym imieniem, ale na pewno i tak będzie wyjątkowa :-D

[ Dodano: 2008-02-21, 13:13 ]
A jutro wraca mąż :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

no to super, a ja jutro ide do gina i też się doczekac nie mogę :-D

Emma
Maniak forumowy
Maniak forumowy

21 lut 2008, 14:29

mamamonia, a mi się Julka bardzo podoba, a zresztą imię wybierasz dla swojego dziecka takie jak się Topbie podoba a nie innym. U mnie np mojej babci Emilia strasznie się nie podoba i zawsze marudzi czy innego nie było :-D A teraz dla syna bedzie Maxymilian, czyli zrdrobnienie Maks i co poniektórzy już krecą nosem że jak pies :-D A mnie to poprostu wali :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-02-21, 13:31 ]
mamamonia pisze:A jutro wraca mąż
ale ci dobrze

[ Dodano: 2008-02-21, 13:32 ]
mamamonia pisze:A jutro wraca mąż
ale ci dobrze

[ Dodano: 2008-02-21, 13:33 ]
Myszka_ pisze:mam jeszcze trochę prasowania

Ja poprasowałam dzisiajh czesc w rom 62 i wysiadłam :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Myszka_

21 lut 2008, 14:38

Ja poprasowałam dzisiajh czesc w rom 62 i wysiadłam :ico_haha_01:

mi zostały jeszcze wszystkie pajace noi spodnie (a mam ich masę - sama nie wiem skąd aż tyle się ich nabrało :ico_szoking: ) i sweterki+bluzy

[ Dodano: 2008-02-21, 13:43 ]
jedyne co się zmieniło od 1 posta dziś, to to że zwalczyłam spanie, ale pogoda do kitu, wieje i leje a chciałam dziś iśc na spacerek ehhh nic tylko w tym domu siedzę :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”