witam moje panie
kasik - moj smyk tez sie garnie bo prac domowych - porzadki w szafie,przeglad smieci w kuble,sprztanie z pulek itp
kamelek - fajnie,ze wypoczeliscie na wczasach
No i brawa za kroczki
mordeczka - bo dostaniesz lanie
To jak my i nasi mezowie ci mowimy,ze piekne scrabki robisz to nie wierzysz
A jak jakies DZIEWCZYNY zaprosily cie na zamkniete forum to dopiero wierzysz
dla kacpiego za chodznie
caro - oj tak - wiosna - wiosna.Juz sa ladne dni i wiekszosc czasu jestesmy z Jedrulka na spacerze
hektorka - a to dobre - mala swinka
IM - to trzymamy kciuki,zebys jednak na odstrzal nie poszla
kari -
za egzamin
A fotki suuuuuuper
caro - cZy na glowie Oskarka widze nocnik
Super fota
marvinka
- dobrze,ze juz przegoniliscie chorobe.Zdrowka zyczymy
kolka - ty nam tyle nie lykaj tych lekarst,bo jakims narkusem zostaniesz
Zdrowka kochan
I wcale mleczka nie musi Julka. Dwoch roznych pediatrow sie wypowiedzialo,ze jak ie chce to nie musi juz.Andrzej tylko na sniadanie i kolacje pije mleczko. Kazali mi tylko Danonki dawac
On juz malo je rzeczy dla malych bobasow
Na sniadanko butla + kromka chleba z serkiem Kiri albo topionym albo parowka,potem obiad swoj,nasz,danonek,jakis owoc,chlebek,chrupki,ciastko,paluszki i znowu chlebek i butla.Cale jego menu
Codziennie robi kupke na nocniczek i bardzo sie przy tym cieszy
Wszedzie go pelno - pod stolem,za lozkiem,pod biurkiem
Rano po snaiadaniu krzyczy - dada i jest tak dlugo nieznosny az z nim nie wyjde
Od paru dni mnie tak trenuje
Bardzo lubi tez krzeselko uczydelko - potrafi przez 3 godziny pelzac i raczkowac po pokoju od krzeselka ( tu sie bawi ) do krzeselka do karmienia ( tam ma kosz z zabawkami) i wyrzuca zabawki i wklada ponownie. Pod tym wzgledem kochany jest - bo mam czas dla siebie - ale musze byc w pokoju - jak wyjde to krzyk
No i od paru dni znowu zasypia sam - pa kapieli wkladam go do lozeczka.bawi sie miskami i po 1 - 1,5 h zasypia
Tylk ciiiiii - bo jak uslyszy to znowu beda cyrki