[size=200]lilo[/size] jeszcze raz wielkie dzieki
nie wyobrazam sobie dnia bez tego wąteczka
[size=200]a to post z rana
[/size]
witajcie
chciałam sie wyspac porządnie -połozyłam sie przed 23 niezdarzyłam zasnąć juz łeeeeeeeeeeeee ,po chwili znowu wiec wziełam ja do siebie ,niewiem co mi sie działo zaczełam sie jeszcze gorzej czuc zrobilło mi sie zimno ,zaczeły dreszcze łapac jezuuuuuuuu
gorączka i to jaka
,powaliłą mnie z nóg nie mogłam sie obrucic na drugą strone nie mówiąć juz o wstaniu
dobrze ,ze Ami wziełam do ciebie ,a ta co chwile sie budziła z rykiem dawałam jej piciu popiła dałam smoczka a ta zaś wyje no nieeeeeeee co jest cholerne zębole ,a na noc dałam jej czopka zeby lepiej spała zeby jej tak niebolało ,ale nonono to jest silniejsze,teraz jeszcze śpi o 8 wyyprawiłam chłopaków i sie połozyłam jeszcze 2 godzinki pokimałam ,ale wiecie co jak onamnie osłabiła rano nie miałam siły sie ubrac ,a do sklepu szłam jak stara babcia nogi odmawiały posłuszeństwa
,teraz juz troche lepiej tylko skad ta gorączka
troszke mnie gardełko pobolewa ,ale prawie nie czuje ,przeciez ja nie jestem chorowitek raz na r\uski rok mnie dopadnie gorączka wzasadzie nie pamietam kiedy miałam chyba ze 4 lata temu
[size=200]aga [/size]no to susper bedziesz miała ślub jak marzenie -miłego załatwiania spraw
[size=200]gośka[/size] ,a twój to sie dalej popisuje tym spaniem od większości dzieciaków
[size=200]urmajo [/size]czekaj na druga biedroneczke to juz lada dzien
no gdzie jest gozdzik[/size]??????????????
a właśnie ciekawe co u[size=200] maciejki karolka[/size] odezwij sie
ide bo te moje małe wstało