witajcie
powiem wam,ze dzis w pracy ledwo juz ciagnelam ten 10 dzien i ucieszyl mnie fakt,ze pracy dzis malo i skoncze wczesniej cale szczescie
Moniczko mebelki sa super
po za tym poprawa kondycji po porodzie i taka mozliwosc jaka opisalas to super sprawa
Aaa... i najlepsze - 15m od mojego domu (doslownie) jest Leisure Centre - w ktorym jest basen
-no to super ,fajnie,ze masz blisko a na pewno skorzystacie nie raz
Kot@ku obys dostala ta @ jeszcze w ten weekend,a jesli nie uda ci sie to mysle,ze z pomoca lekarza wszystko wroci szybko do normy i tego ci z calego serca zycze a tak ci dodam sama z mojego doswiadczenia to rok temu jak poronilam to moja miesiaczka niby wrocila po 4 tyg od czyszczenia mnie a pozniej byla sobie regularnie i nagle zniknela i nie bylo jej ok 45 dni jak nie dluzej i po tej dlugiej przerwie znowu przyszla i byla przez 6 dni a po niej zaszlam i mam w sobie Natanka,wiec glowa do gory,tez myslalam,ze moze jestem w ciazy nie majac @ tyle czasu,ale robilam 3 testy i niestety nie tamtym razem,ale za to po dlugo oczekiwanej @ przyszla szansa i popatrz jestem w
A tak a propos - planujecie kupno pasa poporodowego?
-ja juz kupilam,ale moge wam powiedziedz z mojego pierwszego doswiadzczenia,ze sam pas nie zalatwi nam sprawy powrotu do tego jakie bylsmy przed

,samo zaparcie i cwiczenia na brzuszek musza byc a gwarantuje,ze sylwetka wroci ,szkoda,ze nie moge tego powiedziec o biuscie

,choc mysle,ze jak pod okiem osoby takiej jak trener przez pol roku by sie pochodzilo i robilo serie cwiczen na nasze zmienione partie ciala przez ciaze to mozna osiagnac sukces a nawet baaa sylwetke lepsza niz przed