hej dziewczyny...
U nas dzisiaj było ciepło.
Iwona ale jaja z tym autem, u nas w kraju jak auto zginie to już raczej na zawsze niestety
A z tym znajomym, który zginął w wypadku motocyklowym, to ja zawsze Kubie mówię, że teraz jest Ojcem, ma być odpowiedzialny i jeździć ostrożnie-On zawsze tak ryzykownie jeździł i jeszcze wcześniej miał tzw "szlifierki" za każdym razem. jedną rozbił w zeszłym roku w czerwcu jak już w ciąży byłam... jechał 140 i mu facet wyjechał busem w miejscu gdzie nie powinien, Kuba nie wyhamował i w bok maski walnął, pofrunął, pokoziołkował i zatrzymał się na barierce... a upadł głową na krawężnik-Bogu dzięki, że kask miał dobry
blizny na ramieniu i barku mu się kupę czasu goiły, jak zobaczyłam, że cały i zdrowy to Go tak ochrzaniłam... Nie wiem co bym zrobiła....
Gabriel też ostatnio chce siadać wariat-podnosi jednocześnie główkę i nóżki i czasami się z tego wszystkiego na bok wywala taki zwinięty jak robaczek
też mu czasem pomagam i również się wtedy cieszy bardzo, ale nie robię tego często, bo nie wiem czy mu tym nie zaszkodzę
My mamy taki termometr w smoczku-jak się temperatura ustabilizuje to piszczy i wydaje się być dokładny
a w każdym razie jest bardzo wygodny
Ja chciałam kupić taki smoczek, który imituje ruch sutka, ale u nas w mieli Go w jednej na 4 apteki i to na dodatek 6mc+
wieczorem zostawiliśmy Gabriela babci i pojechaliśmy do baby maxa, kupiliśmy smoczek, ale silikonowy, a Gabik miał wcześniej lateksowy i mu ten nowy nie pasuje, a musimy już zmienić na większy i chyba jutro kupię w aptece jakiś inny, kupiliśmy też kaczuszki do kąpieli i fajną zabawkę fisher prise-pluszowy domek z krówką i zwisają z niego gumowe zwierzaczki-jak się pociągnie to wydają odgłosy zwierzątek z farmy-jak kurczaczek ćwierka to się Gabriel od razu cieszy bardzo
Dzisiaj wieczorem płakał bardzo i nie wiedziałam czemu-zasnął mi na rękach i chyba Go dzisiaj nie wykąpiemy z tego wszystkiego
A my też mieliśmy problem z tym, że na jedną stronę wszystko gabik chciał-na prawą, ale mu podkładałam pieluszki, żeby nie okręsał główki, spać go kładłam na lwey boczek i starałam się na leżąco karmić obiema piersiami leżąc po jego lewej stronie i jakoś sobie z tym poradziliśmy i to dość szybko-już nie ma problemu...
ale się rozpisałam...
idę się myć i spać