a ja myślałam, że popiszę, ale moje dziecko spało dziś raptem pół godziny
i już mi kica na kolanach. ale póki co dostała papier to ma robotę
my dziś byliśmy na zakupkach. Ja kupiłam sobie spodnie, takie od picu, bo mi się nic nie podobało, ale przy jednych portkach zoastałam no więc wzięłam. ważne , że dopasowane, aj jakaś taka niewymiarowała się zrobiłam, 38 za duże, 40 za mała, czasem 36 dobre ale gdzieś tam odstaje
a jeśli chodzi o konflikty, to niestety przekonałam się, że z moimi teściami nie da się żyć w zgodzie, bo sami za jakiś czas prowokują kłotnie, no więc nie odzywam się do nich. oczywiście poszło o to, że ona się napracuje (sprząta raz na miesiąc) a ja nie robię nic w całym mieszkaniu. bardzo mnie to zabolało i nie pozwolę sobie, żeby ktoś robił ze mnie brudasa. A tu chodziło o to, że ola ubrudziła szybę w ich pokoju (tzn gościnnym) no i dlaczego jej nie umyłam. Szyby były myte na święta więc teraz nie mają prawa być brudne
Odebrałam to tak jakbyśmy ja i Oleńka tam przeszkazały i bałaganiły, no więc nie wychodzimy teraz poza granice swojego pokoju, no bo po co mamy im brudzić w mieszkaniu. Bo nasza Ola jest wtedy gdy śpi i jeść nie woła a moja gdy płacze i bałagani. Strasznie mi przykro z tego powodu, że jesteśmy nieakceptowane.
no ale nic, trzeba jakoś się z tym pogodzić.
natomiast co do wyjazdu do Austrii zdecydowaliśmy z mężem że WYJEżDżAMY!!!!!!!!!!!!Ale wyjazd dopieor w połowie przyszłego roku.
[ Dodano: 2008-04-13, 18:17 ]
kasi.k piękne fotki . My też wybierzemy się do zoo może w czerwcu lub maju.
A olcia dziś dostała ciacho na gorąco, ale mlaskała. A niedawno jadła ciacho z czekoladą nie wiem czy pisałam. Boże jestem przeszczęsliwa, że może już normalną rzecz zjeść. oczywiście nie daję jej dużo, ale na spróbę
bardzo jej wszystko smakuje