Hej
niunia Twoja córunia pokazała Wam na pierwszym USG paluszka, pierwszy numer,który wycięła rodzicom dla dziewczynki
Ja miałam USG 4D w 18 tc i lekarz nie powiedział mi,co będzie,bo powiedział,ze na tym etapie,to wróżenie z fusów...W 23 tc miałam normalne USG i gin powiedziała,ze na 90% dziewczynka,ale potwierdzi mi na kolejnym USG w 32 tc,czyli za 2,5 tygodnia Ja ubranek nie kupuję tak czy tak,bo mam kilka worów po Izie,więc nie nastawiam się ani tak ani takWracajac do Usg i stwierdzania plci...w 15 tc. pani doktor mowila mi ze cos widzi,ale nie chce sugerwac bo w tym okresie ciazy latwo o pomylki...potem bylam w 19 tc. uslyszalam na 90% dziewcze ale ja jak to ja,haha oczywiscie nie bylam usatysfakcjonowana tym co uslyszalam i z kupowaniem ciuszkow bylam ostrozna...zadnego rozu(aby nie zapeszyc)Potem juz 23 tc. wkoncu uslyszalam na 100% dziewuszka!!!
Czekamy na pomyślne wiadomościzdam relacje zaraz jak wroce...
A w jakich do tej pory chodziłaś?????????? Ja od 5 m-ca mam takie z gumą,w inne nie weszłabym Z tym,że wypatrzyłam w Krakowie takie sklep z odzieżą ciążową w przystępnych cenach i tam kupiłam 2 pary po 80 zł/ sztWlasnie wrocilam z zakupow...musialam sobie kupic jakies spodnie ,bo wszystkie ktore mam juz ciasne Kupilam jeansy takie z guma u gory,nawet ladne ale cena
Zawsze można wystawić na allegro....pytal czy po porodzie mozliwy jest zwrot portek
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: maximllCeap i 1 gość