hej, a ja długo prałam w płatkach mydlanych, gdzieś od 2 tyg piorę tak jak Zbora w jelpie 2w1 i jest ok, bałam sie wcześniej zmieniać bo on ma bardzo delikatną skórę, ale jest dobrze i na razie nie będę próbować nowinek, te proszki dla starych są strasznie żrące, po praniu w rękach całe ręce mam czerwone i szorstkie więc dorosły proszek później,
T wczoraj przeszedł samego siebie, pojechał na mecz, wyjazd o 15, myślałam ze wróci tak na 20, ale 20 minęła a jego nie ma teściowie wrócili (bo oni wszyscy jeżdżą na mecze, teść jest trenerem a dwaj synowie zawodnikami, teściowa jako kibic) no więc czekam, teściowa mi powiedziała że wyjechali wcześniej żebi mi kupić w aptece emulsję i że tamci dojadą, o 21 jaśnie pan się zjawia w stanie który nie pozwala mu trzymać pionu pytam się ile wypił a on na to czy to ważne??? śmierdziało jak z gorzelni, a ten mi się kładzie w sypialni mówię mu że nie będzie spał z dzieckiem, a ten nic jeszcze fochy pokazuje no to ja poszłam na dół po teściową zeby go pogoniła z sypialni, wyszedł bez słowa, spał w salonie jeszcze musialam go przykrywać kocem bo idiota się nie przykrył