kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

13 kwie 2008, 07:44

hej, a ja długo prałam w płatkach mydlanych, gdzieś od 2 tyg piorę tak jak Zbora w jelpie 2w1 i jest ok, bałam sie wcześniej zmieniać bo on ma bardzo delikatną skórę, ale jest dobrze i na razie nie będę próbować nowinek, te proszki dla starych :-D są strasznie żrące, po praniu w rękach całe ręce mam czerwone i szorstkie więc dorosły proszek później,

T :ico_zly: wczoraj przeszedł samego siebie, pojechał na mecz, wyjazd o 15, myślałam ze wróci tak na 20, ale 20 minęła a jego nie ma :ico_zly: teściowie wrócili (bo oni wszyscy jeżdżą na mecze, teść jest trenerem a dwaj synowie zawodnikami, teściowa jako kibic) no więc czekam, teściowa mi powiedziała że wyjechali wcześniej żebi mi kupić w aptece emulsję i że tamci dojadą, o 21 jaśnie pan się zjawia w stanie który nie pozwala mu trzymać pionu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: pytam się ile wypił a on na to czy to ważne??? śmierdziało jak z gorzelni, a ten mi się kładzie w sypialni :ico_zly: mówię mu że nie będzie spał z dzieckiem, a ten nic jeszcze fochy pokazuje no to ja poszłam na dół po teściową zeby go pogoniła z sypialni, wyszedł bez słowa, spał w salonie jeszcze musialam go przykrywać kocem bo idiota się nie przykrył :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2008, 07:56

kate_k82, współczuje

[ Dodano: 2008-04-13, 07:58 ]
chyba czas na poważna rozmowe

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 kwie 2008, 11:45

Hej!!!

U nas noc ok, choć mała coś tam popłakiwała. Rano bieg, do kościoła, teraz pakowanko i jak zjemy obiad to ruszamy. Jeszcze muszę o market zahaczyć i kupić coś Antolce i Hance deser.

jagódka może i rację masz, ale dla mnie to niewykonalne...blokada mi się włączyła i koniec. A zęba gratuluję... :ico_brawa_01:
Kate... :ico_puknij: przykryłaś go??? :ico_puknij: trzeba było gnoja za okno wystawić, to by szybciej wytrzeźwiał!!! i wiesz co...interwencji teściowej nie pochwalam...sama powinnaś z nim walczyć, mamusia to nei jest dorby kierunek...Ale, czego się nie robi, żeby mieć spokój...

Ok, lecę szybko poupychać ciuchy do torby, J jeszcze myje auto :ico_puknij: bo mu się zabłociło...Do wieczora, pa!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2008, 13:18

hej...u mnie chwilowo brak czasu...wczoraj padlismy ze zmeczenia...a dzis juz w pracy bylam,popoludniu na kawke jedziemy do kuzynki a teraz biegusiem obiadek robie...

Kate...ale T ma dobra zone...ja bym nie przykryla najwyzej co to pod zimny prysznic wstawila na wytrzezwienie :ico_zly:
:-D Zborra udanych odwiedzinek...
Jagodka brawo za zeba...czyli jeden mniej do przebijania sie :ico_oczko:

kate_k82

13 kwie 2008, 13:26

my już po kościółku i spacerku, byliśmy na placu zabaw, teraz mały śpi, a ja na TT ale jak to w weekend pusto

Zbora wiesz ja próbowałam, mówię mu spokojnie żeby położył sie w salonie a on co.... "weź przestań" wybełkotał no to ja znów zeby jednak poszedł spać do rugiego pokoju, a ten kładzie się na łóżku, więc ja poleciałam po teściową i pomogło, on nie czuje do mnie respektu o ile to można tak nazwać, albo inaczej szacunek to chyba odpowiednie słowo... a rodziców się boi, którzy w tej kwestii są w 100 % za mną wiem że T czeka poważna rozmowa z ojcem... aaa wczorajteściowa powiedziała że T tak narzeka a w sumie sam sobie jest winien wszystkiego i że to on zawala, bo jaby na to nie patrzeć taka jest prawda, wczoraj miał wrócić z meczu i o zadnej imprezce nie było mowy, nawet nie wiedziałam że będzie, a on nie dość ze nie zapytał co o tym myślę to jeszcze wrócił nawalony, a co do poważnej rozmowy towszystkie spalają na panewce więc dochodzę do wniosku że nie ma sensu, z resztą mąż z niego jest beznadziejny, czasem mam wrażenie ze sama wychowuję mateusza, i jakby nie było T to dla mnie bez różnicy...pieprzyć go, mój mąż ale mam go w nonono :ico_zly:

[ Dodano: 2008-04-13, 13:45 ]
o a tu mam zdjęcia, filmik się zgrywa :-D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2008, 14:42

Hello,
Ja tylko tak na chwilkę
kamizela, ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu, aż zazdroszczę :D
kate_k82, fajny macie plac zabaw :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i widać że Mat się tam fajnie bawi
GLIZDUNIA, ja też w trakcie obiadku robienia. Miłej wizyty :D
zborra, Tobie także życzę miłej wizyty i mam nadzieję że sobie pogadacie, tzn Hanka da Wam pogadać :)

A u nas druga nocka fajna, bo mały budził się tylko na smoczka a tak to zasypiał i spał całą noc sam w łóżeczku. Mam nadzieję że tak zostanie bo inaczej ja już padnę całkiem :)

kate_k82

13 kwie 2008, 15:05

a tu filmik z trampoliny

http://pl.youtube.com/watch?v=Wt4JtF0CTcU

[ Dodano: 2008-04-13, 15:12 ]
puściutko na TT ale co się dziwić weekend :-D :-D :-D
Mat coś zaczął marudzić, tak wiem zęby, w dzień można wytrzymać ale w nocy :ico_nienie: dziś budził mi się ze 4 razy z płaczem i to donośnym, kiedy to się skończy...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 kwie 2008, 18:11

Ja zmęczona wpadam na chwilę :-D Zmęczona, ale dumna z siebie. Pierwsza piątka od tylu lat. Referowałam dziś o tej seksualności przedszkolaków i zaliczyłam :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: Dawno się tak nie cieszyłam i nie byłam taka usatysfakcjonowana :-D

Karolek już dziś mniej stęskniony, tylko jak mnie nie ma to jeść nie chce, nikt tak nie karmi jak mamusia :-D
Miłego popołudnia i wieczoru, ja już pewnie dziś nie wpadnę, muszę się wyspać :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 kwie 2008, 20:09

Sikorko wielkie gratulacje!!!!! :-D :ico_brawa_01:
Kate fotki superanckie,filmik zostawiam na wieczor bo czasu brak...
Kamizela...zapomnialo mi sie w poprzednim poscie powiedziec ze juz sie przyzwyczailam do blondu na Twojej glowie :ico_oczko: i wygladasz kwitnąco :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
My po wizycie i wypilam az 2 slabe kawy...takie pyszne byly...teraz juz do kapieli sie szykujemy wiec czasu nie mam...i A. narzeka ze czas przed kapem spedzam a nie z nim wiec uciekam szybko :-)

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

13 kwie 2008, 20:32

Witam !

Kate jakie piekne Mat ma rajtuzki hehe ale chłopak z niego duuzy i zwinny chyba co ?? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja gosci miałam od pietku ... i padam ......

zaczyna segregowac ubrania i zabawki bo nie długo przeprowadzka ...... ufff......

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”