ja dziś już po szkole, bo moje plecy już nie wytrzymują i myślałam że wysiądę jak się nie położę, ale na szczęście tata po mnie przyjechał.
Referowałam Machiavelliego przez 1,5 godziny własnymi słowami

umówiłam się na kolejny egzamin z angielskiego więc będę miała już 2 rzecz do przodu

a teraz właśnie jem kaszkę mannę z malinami i zaraz jeszcze tylko notatki dokończe na jutro i uciekam na drzemkę bo jestem padnięta, wykorzystując fakt że mój M. znów walczy z rowerem u teściów

Dzwoniłam do mamy, która rano pojechała do Ciechocinka do swoich rodziców i się dowiedziałam, że babcia też mi jakiegoś skromnego ciuszka dla malutkiej kupiła

siunia, miłego wyjścia i miłej imprezki

spinka, powinnaś małej teraz w nagrodę poczytać za tamte hałasy. ja zauważyłam wczoraj że moja malutka bardzo lubi słuchać tylko nie wiem czy samej mnie, czy też notatek o Cesarstwie Rzymskim

spinka, zabalowałaś aż miło. Teraz tylko relaks i odpoczynek, mam nadzieję że przy grillu i dobrej pogodzie

lulu_ to instaluj moja droga to GG i czekam na numer ;] najwyzej tam mój m, będzie zdawał Wam relację ze szpitala - napiszę hurtową wiadomość i kropka

no i leć na zakupy bo to sama przyjemność, a jaka wzruszająca

kończę, może zajrzę jeszcze wieczorkiem.
(pisanie referatu udzieliło mi się chyba jak widać w długiej treści