Spróbuj w tej mące ziemniaczanej.. wiele kobiet pisze, że to rewelacyjny i skuteczny pomysł. Nam pomaga przy wszelkich krostkach.[ Dodano: 2008-04-13, 21:24 ]
a wlasnie jak sie moge pozbyc tych potowek
Spróbuj w tej mące ziemniaczanej.. wiele kobiet pisze, że to rewelacyjny i skuteczny pomysł. Nam pomaga przy wszelkich krostkach.[ Dodano: 2008-04-13, 21:24 ]
a wlasnie jak sie moge pozbyc tych potowek
A po ile godzin robi? Rafał chodzi na 18 ale z domu wychodzi o 16.30 i robi do 6 rano - 12h pracuje, ale umowa tylko na 3 nocki tygodniowo, tylko teraz przed wyjazdem więcej robi........... Chyba już to pisałamKlaudia ja juz tez sama siedze teraz maz chodzi na 21 do pracy ale w lato zaczyna juz o 16 wiec od 15.30 nie ma go w domku
Też się dziwiłam, że tak grzecznie tam siedział.. nigdy wcześniej mu się to nie zdarzyło i tak jak napisałaś, że Gabriel już świadomie trąca przedmioty to Norbert od jakiegoś czasu tak ma... W tym leżaczku przyglądał się i zaczął już łapać te grzechotki wiszące. A dzisiaj odpięłam grzechotki i przyczepiłam taką materiałową książeczkę i bawił się nią, miętolił w rączkach i wkładał do buzi.Klaudia Ty tak piszesz, że się Norbert bawił książeczką 2 godziny w leżaczku-jestem w szoku, Gabriel w jednym miejscu i z jedną zabawką to kilka minut tylko i zaraz płacz, bo jest znudzony...
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości