aga0406 I co, i co ???? Mam nadzieje, że zdałaś ... Trzymam kciuki!!!!!!!!
Zgaga No już niedługo ... ale na wszelki wypadek mąz kupił mi dziś reni na zgagę
Dorota.M.
Ej no i nie czuj się stara ... ja już powoli

do 23 latek dobiegam ... no prawie, bo urodzinki mam w styczynku, więc jest jeszcze czasu troche do tych 23 ...heeheheheh!
Karolas chcialam Cie uspokoić i powiedzieć że ta ulag na dzieci jesli ja sobie odliczylas i zabralas juz pieniazki to mozesz zrobic korekte rozliczenia rocznego w Urzędzie Skarbowym i zrezygnowac z tej ulgi tylko musialabys oddac pieniazki, wtedy nie bedzie Ci sie liczyc ta ulga do dochodu i bedzies zsie lapala z dochodem na rodzinny i wychowawczy.
Karolas, Kingas ma racje, jak jeszcze zdążysz to może spórboj z tą korektą, bo może faktycznie bardziej sie to opłaca...!
Jedzonko Ja tak pytam o to co jedzą Wasz szkraby, bo już mi się pomysły kończą a boje się, że jednostajne moje dziecko je... ale ile w końcy można wymyślac??? Wojtuś je rano paróweczkę, jejczniczkę, chlebek żadko bo nie chce

, od czasu do czasutylko pociumka chlebka ale miernie mu to idzie, no woli rogamiki maślane, bułki... ale nie zawsze mam pod ręką coś świerzego więc "od święta" daje tylko. Ja dziś właśnie kupiłam kaszkę manną z bobovity (już ją kiedyś miałm) i jakoś wielozbożową ... na kolacje. Dziś zapodałam małemu na podwieczorek mus truskawkowo-jabłkowy a potem jejczniczkę .... No i od kilku dni Wojtuś już nie budzi się w nocy a ostatni posoiłek już nie podję z butki tylko łyżeczką na gędto ok. 210 ml grysiku albo innej kaszeczki, ewentualnie kleik, i to jest ostatni posiłek do ok. 4-5 rano

czasmi nie ma go wcale

as zamiast tego jak się obudzi to podaję herbatkę, ale mam wyrzuty sumienia, że zimną podję

bo grzac mi się nie chce a podgrzewacz strasznie dużo prądu ciągnie i jakoś to długo idzie... Chyba se termos sprawie...
[ Dodano: 2008-04-14, 19:30 ]
ponoc dzieciakom wloski rosna jak zgaga pali
Przy Wojtuśku tez mnie paliła ale nie aż tak

i conieco własków mial ..no zobaczymy czy tym razem też tak będzie
[ Dodano: 2008-04-14, 19:44 ]
Ale ja robie błędy i literówki

Przepraszam dziewczyny, że tak kalecze nasz język ojczysty ... aż wstyd

Szczególnie wszytskich nauczycieli na tym forum przepraszam ..ile bym pałek dostała ...