My poszliśmy na spacer i zrobiliśmy zakupy na obiad, a teraz Kuby mama zabrała Gabiego raz jeszcze-jaka to ulga jak tak od czasu do czasu dziecko z domu wybędzie
Tą poduszkę my mamy płaską... A co Wy mówicie, że bąbla nie wolno kłaśc na boku póki sam się nie obróci? A Gabcio tak na boczku się zawsze wtula w pieluszkę i wydaje mi się, że tak lub spać

no ale skoro nie powinien...
Ja nie mam ani @ ani bóli żadnych póki co i dobrze mi z tym

ale długo mi się macica obkurczała-z resztą baaardzo długo krwawiłam, a jak czasami się obudziłam rano z takim bólem, że nogą nie mogłam ruszyć to leciało ze mnie straszliwie i właściwie nie dawno dopiero przestało całkowicie-już miałam tego na prawdę dość
W ogóle po porodzie mam problem z powrotem do życia intymnego-jakoś nie mogę się wyluzować, kompletnie nie mam ochoty, poza tym jeszcze sprawia mi to dyskomfort fizyczny... trochę ciągnie i boli
dzisiaj przyszła bluza, którą kupiłam na allegro dla małego-ma uszka na główce...
W ogóle to widzę, że wszystkie w tym tygodniu latamy na szczepienia

ja dzisiaj przy okazji spaceru zarejestrowałam Małego na szczepienie, ale do innej lekarki, bo przyjaciółka Kuby rodziców, która tam kiedyś pracowała poleciła nam inną pediatrę, że niby jest w tej przychodni najlepsza-podobnie jak ta do której chodziliśmy na początku, również i ta druga leczyła mnie i Kubę jak byliśmy dziećmi
więc w piątek teoretycznie szczepionko o ile waga będzie odpowiednia i wszystko inne... a w poniedziałek jedziemy do poradni preluksacyjnej
[ Dodano: 2008-04-14, 15:50 ]
Dziękuję Gosiu
i zgodzę się z dziewczynami co do pobierania plików-terrent jest najlepszy... a jeśli się ktoś umie obsłużyć i ma dobre łącze to dc++ jest lepsze od emula ale trudnie w obsłudze...
[ Dodano: 2008-04-14, 15:51 ]
ale Karolek ma śliczne duże oczka