witajcie, zalaczam kilka fotek, jak wczoraj wyszlismy na spacer na plaze, poza tym w moim nowym fotelu :)
[ Dodano: 2008-04-14, 14:43 ]
yvone dobrze ze sie pobawiliscie , my tez zrelaksowalismy sie i kasy przepuscilismy dosc ale bylo warto
u nas amelka wstaje kolo 6,7 lub 8 zalezy najczesciej dajemy jej flache i ja kladziemy i ona jeszcze pospi troche a potem kolo 10 wstaje ale to zalezy czasem nie spi od 8 wiec odbija sobie godzinke drzemki w ciagu dnia a tak to spi zazwyczaj dwa razy po godzince a chodzi spac po 19 czasem a najczesciej to tak po20 i ona sobie sama tak juz wyregulowala, wiecie co ostatnio sie dzieje u nas, jak ja znia ejstem to szaleje tak ze ja z pokoju wyjsc nie mgoe a jak przychodzi moj maz np z pracy to chce zeby mnie zmienil a ona wtedy prawie zawsze ucina sobie drzemke i on sie ze mnie smieje ze on nic nie musi robic
wiecie co robilam dzis test ciazowy bo mi sie okres spoznia ale wyszedl negatywnie, to bylby szok bo my uzywamy gumek i nie bylo zadnej takiej sytuacji ale lepiej zrobic bo wydaje mi sie ze to przez powrot do pracy moze mi sie rozregulowal, bede czekac :)
chcialam isc do fryzjera ale u nas wszedzie trzeba sie umawiac na wizyte wczesniej i chyba bede musiala poczekac bo bardzo bardzo chce podciac wlosy , ja je wize ostatnio ale ja nie lubie mojej buzi i policzkow i wolalabym je rozpuszczac czy cos...
[ Dodano: 2008-04-14, 14:45 ]
a te fotki z amelka to tylko jadla wafelka po kawaleczku a to z rozkiem to tylko tak do zdjecia, lodow nie jadla