witajcie
my dziś byliśmy u pani dr od rehabilitacji i prawdopodobnie za miesiąc Tadzik będzie już wypisany i będzie sobie swoim tempem dochodził do chodzenia z comiesięczną kontrolą
a jutro wybieramy się na grupowe zajęcia, bo do tej pory były indywidualne
dziś Tadzik zaczął namiętnie wołać tatatata po tym jak Wiki trąbiła na butelce tratatata...
a ja z gwiazdą byłam dziś na Kopcu Kościuszki, myślałam że tam zostaniemy, bo w ogóle nie chciała stamtąd iść
madziorka to może panadolik walnij mu na noc i posmaruj pulmexem
basiu Jaś prześliczny jak malowany, jednak mam nadzieję, że uda ci się pojawić
justynko a może to zatoki? bo bóle głowy zdarzają się wtedy przy wstawaniu
a Veroniczce pewnie nic nie będzie
ula ja to sobie myślę, że nasi rodzice mają więcej cierpliwości do wnuków niż do nas, mniej się denerwują i dlatego dzieciaki spokojniejsze
a fe z tymi katarami, niech już będzie ciepło
violu widzę, że mamy podobnie ze spaniem dzieciaków, ja też odpukuję, żeby było dłużej niż pół godzinki
jakie śliczne foteczki z dzisiejszego spacerku różowej panieneczki
joasiu widać, że z Juli niezły gagatek, ale to dobrze, bo spokojnie poradzi sobie w życiu
a my z wózkami mamy dylemat jak zwykle, mnie się podoba Mutsy EasyRider, bo jest śmieszny, choć ma miniaturowe kółka i nie ma barierki, ale w kwestii kupna rozważamy w kolejności Chicco Multiway (mężowi podobają się kółka), Bebe Confort Viva (jest najlżejszy, mamy do niego pasującą barierkę, choć nie podobają nam się kolorki, lepsze są w opcji Viva Plus), Chicco Lite Way (jest lżejszy od Multiwaya)
na razie nie wiemy nic poza allegro, bo w sklepie chcielibyśmy przymierzyć Tadzia do wszystkich 3, ale Lite Way jeszcze jest w PL niedostępny
mnie interesuje szerokość i długość siedziska, ale trzeba samemu zmierzyć, a nie ma czego, bo chcę już kompleksowo to załatwić, a nie jeździć po całym Krakowie, a tych z chicco akurat nie ma też w innych sklepach nie firmowych
więc na razie impas