MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

14 kwie 2008, 23:48

A co do nocnych dolegliwości,to chyba trudno ich nie mieć jak się nosi balona z przodu :ico_oczko: Mnie najbardziej męczą skurcze łydek :ico_placzek:
Jestem ciekawa,która z nas pierwsza urodzi :ico_haha_02: Ja na razie żadnych symptomów nie mam,więc pewnie w terminie,albo przenoszę.
oj Zulciu, balonik jest i to konkretny :-D :-D :-D w pierwszej ciazy nie bylo az tak duzego brzusia :ico_noniewiem:

podobno na skurcze lydek dobre jest uszczypniecie sie w napiety miesien

wcale bym sie nie pogniewala gdyby porod nastapil jeszcze w kwietniu :-D

a ja wlasnie mam jakis skurcz :ico_chory:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

15 kwie 2008, 08:37

Obrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

15 kwie 2008, 08:38

witam

u nas ok tylko w nocy co pół h co kibelka z pełnym pęcherzem
ja tez mam straszną zgagę ale mi najlepiej na nią "pomaga" mięta

z Mają już lepiej wczoraj nawet byliśmy przez chwilę na spacerku oto dowód :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

takie troszku niewyraźne, bo trudną małą złapać w bezruchu

Awatar użytkownika
Joanna24
4000 - letni staruszek

15 kwie 2008, 09:14

podobno na skurcze lydek dobre jest uszczypniecie sie w napiety miesien
Mi pomagało picie magnezu i stawania na boso na zimnych płytkach na pietach z palcami zagiętymi do góry :-)

No laseczki kwietniówki kończą się rozsypywać więc niebawem wasza kolej. :-D

Awatar użytkownika
felicity001
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

15 kwie 2008, 09:20

Witajcie!
Ja tez oczywiscie przeegapilam urodzinkiEmilki - ale nadrabiam - wszystkiego naj, naj, naj!!! :ico_prezent:

Weekendzik spedzony z rodzinka byl super :ico_haha_01: choc wczorajszy dzien - juz nie bardzo. Ola byla marudna caly dzien, niewiele spala, wiec nie mialam czasu dla siebie prawie wcale. Jedna dobra rzecz z wczoraj - dostalam w koncu moj wozek mutsy :ico_haha_01: - podwojne siedzonko jest bombowe :-D A i ten fotelik co sie rozklada na plasko ktory kupilismy wczesniej tez wyglada na tej ramie jak mini-gondola...

Poza tym u mnie ok, czuje sie w miare dobrze, choc czasem brzusio pobolewa - ale to normalne. Mowilam juz mezowi,ze moge rodzic teraz - ale zmieniam zdanie :ico_oczko: poczekam jeszcze z tydzien, bo chce zeby maly byl zodiakalnym Byczkiem :ico_haha_01:

Teraz to jednak znowu mamy problem z imieniem - od dawna mial byc Filip, ale teraz zmienilam zdanie i podoba mi sie Maximilian Adam :-D sęk w tym,że caly czas mowie o nim Filip i nie moge sie przestawic na Maxa :ico_haha_02: No ale jeszcze zobaczymy...

Dzis wybieram sie znowu do kolezanki i jej coreczki poznanej w zeszlym tyg. - mam nadzieje,ze Ola bedzie juz dzis znosna i ladnie sie pobawi, a mama sobie odpocznie w milym towarzystwie :ico_oczko:

Dobra, spadam zrobic oli kasze manna - bo nie spi od godziny (choc wciaz w swoim lozeczku) wiec zaraz rozniesie mi cala gore :ico_haha_01:

Pozdrowionka!!

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

15 kwie 2008, 09:21

no im bliżej porodu tym bardziej mam stracha

MONIKAB fr

15 kwie 2008, 09:48

witajcie dziewczynki :-)

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz nie moge sie doczekac :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

babe_boom
, Maja jak zwykle cudna... przesliczna masz modelke...
felicity ciesze sie ze masz z kim milo spedzac czas... a i corcia sie wybawi...zawsze to jakas odmiana...wiem cos na ten temat... bo ja w poblizu nie mam nikogo...
a wczoraj mialam super dzien niespodziewanych odwiedzin - najpierw sasiadka ze "starych smieci" a pozniej kolezanka z 19 miesiecznym synusiem

dzis mamy piekna pogode... jak na razie... bo wczoraj sypalo GRADEM :ico_szoking: a nic nie zapowiadalo takiej zmiany..,.
po obiadku relaksujemy sie w ogrodku i znow bede miec goscia :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

15 kwie 2008, 09:53

MONIKAB fr, dziękujemy

kurcze już wczoraj myślałam że się rozpakowałs ale jak zobaczyłam, że jesteś wieczorem na gadu to się uspokoiłam

MONIKAB fr

15 kwie 2008, 09:59

:-D jeszcze sie tocze :-D ale mam coraz wiecej objawow przepowiadajacych porod... w koncu brakuje mi tylko tygodnia aby rodzic w takim czasie jak Wiktorka :ico_haha_01:
moze to juz wkrotce? :ico_noniewiem:
a jak Twoje samopoczucie babe_boom ?

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

15 kwie 2008, 10:02

a jak Twoje samopoczucie babe_boom ?
całkiem niezłe... idę ululać Maje bo rano wstała i już mi marudzi

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”