Witam,
narazie melduję się w dwupaku
choc od 2.30 nie czuję się najlepiej, prawie nie spałam a jeśli nawet to raczej drzemałam niż spałam bo ból nie dał za bardzo pospać, teraz tak, od pół godz. już mi trochę lepiej.
Mam taki ból jakbym miała okres- zwłaszcza ten 1 okropnie bolący dzień, boli ciągle z falowymi "kopami" gdzie boli BARDZO i te kopy zapisuję jako skurcze i boli mnie też podbrzusze bardzo...
Nie narzekam broń Boże, ale liczę na to że to zapowiedź czegoś większego, bo jak nie to się chyba wykończę
Dziewczyny moje kochane życzę Wam aby się te rany szybko pogoiły i Wasze "przygody" z nimi też się szybko zakończyły. Dużo zdrówka
eśli tak się stanie to muszę kupić mleko dla małego bo nie bedę mogła przez kilka godzin karmić
A jak później nie bedzie chciał cyca
to może tak asekuracyjnie odciągaj mleko i zamroź, a jak przyjdzie co do czego to dasz (albo mąż) małemu właśnie to mleko a nie kupne, a jak ze 2 razy z flachy wypije to nie od razu mu się odechce cyca. Będzie dobrze
[ Dodano: 2008-04-15, 11:14 ]
AgaSza, my mamy rodzine blisko POznania w Murowanej Goślinie więc jakbym kiedyś była w pobliżu to się do Ciebie odezwe
hehe my to takie "światowe" kobiety jesteśmy z tego co widzę
Mam nadzieję, że uda się nam faktycznie spotkać, fajnie by było