AGA dzieki a przekazanie dziewczynom wiesci co z kacperkiem ;).
No dziewczyny chłopaczek mi sie rozłoył na lopatki. w nocy zagorączkowal 38,5 nad ranem jakos ok. 8.00 znow naszło 38 mu a jak juz z rana ma to sie nie zastanawiam tylko jadę do lekarza. takze zapakowalam dzieciaki i pojechałam-ale to komfort tak nie trzeba sie tłuc tramwajami czy autobusami hi hi ;).-CHWALIPIETKA ;)
No w kazdym razie lekark jak zerknela mu do gardełka mowi uuuuu ale paskudnie
jest mega zap.gardła ale bez ropy.
Takze dostał antybiotyk-Ceclor,wapno, wit C kropelki do noska i mam nadzieje ze jutro mu sie polepszy. Dzis jak byłam w pracy dzwoniłam do meza i pytałam ok. 19.00 co z nim to miał 39,5 tempy
On tak ma wysoką tą gorączke jak tylko gardło mocniej chore
Dał mu wszystko tak jak kazałm,podał czopka Kacperkowi bo u niego czopki zreszta zawsze czopki szybciej działają. Niedługo pojde sprawdzic czy mu spadła temperaturka.
Jjest pogodny tylko jak nachodzi tempa to słabnie i marudzi. Mam nadzieje ze mi Amelci nie zarazi bo tyle co panna wyszla z przeziebienia dodam ze tylko dzieki samym bańkom hi hi udało sie rozpędzic ten kaszelek-normalnie wierze w magie tych baniek i bede polecac bo mi przeciez tez pomogly w styczniu przy zap.pluc ;)
KINGAS,MALGOSIA pisałyscie mi chyba wczoraj o tym zrobieniu korekty w US no tak wiem o tym ze mozna zrobic taką korektę z tym ze nie wiem moze wy bedziecie wiedzialy czy mozna zrobic korektę korekty???
Bo wyszło tak ze za pierwszym razem jak oddałam pita to sie okazało ze księgowa nie zrobila odliczenia nam za internet i nie zaznacyzla tego odliczenia na dzieci na osobnym picie czy cos na tym 0. takze musialm juz zrobic jedna korektę i po 2 dniach oddałam drugiego poprawionego pita. Teraz jutro idę do US odebrac to zaswiadczenie o dochodach zeby sie dowiedziec czy bede miec wychowawczy dalej platny.
No i jesli sie okze ze gdyby nie to odliczenie za dzieci to tak to jak myslcie mozna zrobic jeszcze jedną korektę korety pita????????
KINGAS ty chyba jestes troche z tym obota wiesz os na ten temat???
IWONA w takim razie zycze wam duzo zdroweczka i oby sie patryczek nie zaraził od was.
Amelka miala okres pukania sie w glowe jakis czas temu teraz juz nie robi tak albo rzadko ;)
KINGAS-WODA DO MLECZKA I POSILKOW ja od początku robie mleczko na wodzie normalnie przegotowanej w czajniku. Pierwszy miesiąc kupowalam wodę mineralną zywca ale juz poniej nie i tak jade na normalnej ;)
NOCNICZEK hhhhhhhhmmm Nie chce sie tu wymądrzac czasem tak nie pomyślcie czy cos ale chyba roznie jest z tym sadzaniem na nocniczek u kazdego dziecka. to ze sie słyszy ze do 2 rou nie zmuszac to moim zdaniem bzdura troche. Wiekszosc tych mam ktore znam i mają dzieci w wieku 2 lat ktore nie robia na nocnik to załuja teraz ze nie zaczęły sadzac wczesniej bo teraz dzieci w wieku 2 lat ich są juz na tyle kumate ze stawiaja mega opory coponiektore i sie niektore boja wręcz usiasc.
Ja powiem tak moze: podejmowac proby juz moim zdaniem trzeba ale tak jak np. pisze KINGS ze sadzc na tyle ile chce ale tez probowac to przedłuzac przez zabawianie moze dziecka. Kacperek robił mi na nocniczek kupke w wieku 8 miesięcy a siiusiu zaczął robic jakos ok 17 miesiąca na nocniczek tak regualrnie mam na mysli bo wczensije juz tez robil. Przygoda u niego z pieluszkami w dzień zakonczyla sie w 20 miesiacu takze szybciutko chyba i smigał na dworku juz jak mial 20 miesiecy w majtusiach
natomiast Amelka stawia sie nestety i u niej ju tak łatwo nie pojdzie
(((
Nieraz ładnie zrobi kupke na nocniczek a nieraz wcale. Siuski zrobi czesciej ale tez jeszcze jej tak nie pilnuje czekam tez az sie cieplej zrobi ;).
OLALA jasne czemu nie faktycznie mozemy sie spotkac na Malcie np. ;)
KAJUNIA sliczne fotki z piaskownicy :),my jeszcze w piachu nie bylismy moze jak sie zrobi na dłuzej cieplo co by piach sie rozgrzał hi hi ;)
KELLY no to miłej pracy juz na dobre sie tam rozkręc, poćwicz bo wiesz w maju cie napadam hahahahahahaah ;)Tylko zaglądaj do nas i pisz co tam u was ;0