Oj cześć dziewczyny, ja dopiero teraz mam chwilę,
Wszystkiego najlepszego dla jubilatów-tych małych i tych dużych
Powiem wam, że Gabriel na początku bardzo lubił herbatki różne pić, a teraz smoczek wypycha i aż się krzywi...
My dostaliśmy kiedyś żel do kąpieli bedtime dla małego i nic mu po nim nie było, a ślicznie pachniał więc kupiliśmy też oliwkę-zapach jest na prawdę śliczny, nie wiem czy coś pomaga na spanie, ale używamy i jest ok
Pinko my podczas tego gradobicia staliśmy z Gabim przy balkonie mały miał taaakie wielkie oczka jak na to wszystko patrzał

a z tą budka telefoniczną, to wydaje mi się, że każdemu się taki straszności przytrafiają choćby nie wiadomo jak uważać... ja na początku miałam straszne paranoje, żeby Gabrielem o jakąś framugę nie zahaczyć i zaraz mi się jakieś straszne wizje jawiły-okropne, mam nadzieję, że nie będzie żadnego "kuku" wykonanego przez mamę...
Madzia ładna fryzurka i chociaż się odważyłaś na mocne cięcie, bo ja poszłam do fyrzjera, a wyszłam jakbym tam w ogóle nie była, więc jeszcze się tylko zdenerwowałam...
Mi dzisiaj dnia brakło-na nic nie mam czasu, ani żeby zadbać o siebie, ani o dom, okropne...
idę szybko się obmyć i spać, bo zaraz Gabi się na jedzonko obudzi, a o 6 rano zawsze zaczynamy dzieć, bo Gabi taki ranny ptaszek
Kubie dzisiaj wyciągnęli bandaże z nosa i nieco normalniej wygląda...
a na dobranoc Gabriel wam pokaże język