aniulek
Trzy tysiące lat minęło...

15 kwie 2008, 15:05

ale braciszek przyjedzie w weekend to mam nadzieje ze pomoże ...
To prace ruszą z kopyta,zobaczysz.Co do kłótni to normalka.My kobiety troszkę inaczej wszystko widzimy a faceci byle do przodu...
Ja nie lubię jak mój M. coś remontuje bo to ja myslę jak ma coś być,to ja pokazuje paluchem co ,jak i gdzie a czasem to sama coś wolę zrobić bo nie mam nerwów jak stoi i duma jak to czy tamto ma wyglądać.Tragedia-pod tym względem to egzemplarz mi się trafił że ho ho... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
wiolaw

15 kwie 2008, 15:32

aniulek, mojego i tak nie przebije :ico_noniewiem: , dwie lewe normalnie , ja wszystko robie , a jak nie daję rady to kogos musze zawołać , całe szczęście ,że mój tata jeszcze wszystko potrafi :ico_haha_02:

aniulek

15 kwie 2008, 15:44

mojego i tak nie przebije , dwie lewe normalnie
No nie wiem :ico_noniewiem: Chociaż sprzęty sobie kupuje typu wiertarki (ostatni zakup)ect-pytam go po co mu to,przecież i tak prawie tego nie używa a on że w domu takie rzeczy powinny być(tylko nie wiem kiedy je wykorzysta :-D )
całe szczęście ,że mój tata jeszcze wszystko potrafi
To masz dobrze.My mieszkamy za daleko żeby nam miał ktoś z rodziny pomagać w takich kwestiach.
Ale jestem z nas dumna bo w zeszłym roku obrobiliśmy we dwoje sami wokół okien płytą gipsowo-kartonową(bo jak nam" fachowcy" zostawili po wstawianiu okien to tragedia :ico_olaboga: )chociaż musiałam czekać 3 lata aż się mój mąż szanowny przełamie żeby cokolwiek ruszyć.No i pomalowaliśmy całe mieszkanie sami-ale to pryszcz.

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 kwie 2008, 19:45

ja nie narzekam ..mój to złota rączka wszystko zrobi ..tylko nie ma czasu praca i praca :ico_olaboga:
a denerwuje mnie tym ze jak sie uprze po swojemu to nic mu nie mogę zaproponować , a potem jedzie do sklepu i co 5 min tel: kochanie a co do tego a jakie itp...a ja mu byłeś mądry w domu to bądź mądry w sklepie :ico_oczko:

wczoraj udało sie nam dojść do porozumienia ,ja mu dziś narysowałam jak ma wyglądać duży pokój a on mi przedstawi wieczorem swój plan ...co z tego będzie zobaczymy ...

Awatar użytkownika
wiolaw

16 kwie 2008, 09:40

aniulek, ja ostatnio sama wziełam sie i odnowiłam cały duży pokój , a moj P chodził wkoło i jak wzioł wkońcu wałek do ręki to później powiedział że sam pomalował a ja zawsze dodaje sam moimi rękoma :ico_oczko:
ale niech sobie pogada i tak wszyscy widza kto co robi :ico_haha_02:

aska, napewno wypracujecie jakiś kompromis ,a na koniec pokarz efekty :ico_haha_02:

aniulek

16 kwie 2008, 11:09

aska, dogadacie się :-D
I liczymy na sesję zdjęciową po remoncie. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

16 kwie 2008, 18:28

na razie nie było czasu pogadać do końca bo od za późno wraca :ico_olaboga:

fotki oczywiście wkleje mam nawet Basi jak pomaga malować ściany w naszym "starym" pokoju ..tylko musze znaleźć kabel usb :ico_olaboga:

wczoraj były u nas niezłe burze jak zaczęło grzmieć i padać koło 17 to skończyło późno w nocy i grad i śnieg na zmianę z deszczem a do południa przepięknie było.. dziś znów zimno i ponuro

Awatar użytkownika
wiolaw

17 kwie 2008, 08:37

aska, u mnie też nieprzyjemnie nos na dwór wystawić, a moja Ala ma wycieczkę z przedszkola :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
aska
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

17 kwie 2008, 10:13

wiolaw, to życzę Ali udanej wycieczki ,żeby choć nie padało i nie wiało...
u mnie znów pada i pada..a moja Basia od wtorku w domu bo ma kaszel okropny i zawalone gardło :ico_olaboga: antybiotyku nie ma przepisanego tylko Eurespal i tabl na gardło ,na razie nie widzę poprawy ..
dopiero na 5 maj mam wizytę kontrolna do pulmonologa :ico_olaboga: myślę ze te wszystkie pyłki ją też męczą, teraz dużo tego i sie zaczynają objawy
a na dodatek ząb jej sie rusza już wisi na ostatnim włosku wiec nie chce jeść a ruszać zębem też nie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
wiolaw

17 kwie 2008, 12:26

aska, oj biedna Basia wszystko na raz , ale zaraz ząbki pogubi i wyrosna stałe i trwałe :ico_haha_02:

a co do pogody to niestety cały czas pada :ico_noniewiem:

Wróć do „Kącik dla rodziców”