Hej. Ja chyba przez tą dupną pogodę jestem taka nijaka

Wczoraj CAŁY dzień padało - wpadłam więc na pomysł - wystawiłam na balkon huśtawkę, ubrałam małemu czapę i kurtkę i się dotlenialiśmy. Później dołączyła teściowa i wypatrywaliśmy psów i ptaszków, wypiłam kawkę na świeżym powietrzu :mrgreen:
Moj truteń był wczoraj u lekarza, bo od x tygodni męczył go kaszel - bez bólu gardła - i katar. I co ... Okazuje się, że w wieku 29 lat nabawił się alergii

To na pewno przez jego pracę - wozi samochodem ciężarowym kamień, piasek, itp.
I mam prośbę : w maju dzieciaczki trzech moich dobrych koleżanek też będą miały pierwsze urodziny i chciałabym im podarować jakiś drobny upominek - macie jakieś pomysły, może rzuciło wam się coś fajnego na Allegro
Acha, jeszcze coś mi się nasunęło - czytałam w schemacie żywienia, że dzieci od 10 miesiąca powinny jeść obiad z dwóch dań - zupkę i jarzynki z mięskiem

Mój Wiktor po zjedzeniu zupki ma ochotę na jedzenie dopiero około 17 - serwuję mu jakiś deserek/mus owocowy, później je już kolację. Niby kiedy miałabym mu podać to drugie danie, kiedy on między posiłkami musi mieć minimum 2,5 godziny przerwy, gdyż nie jest wcześniej głodny

Jak jest u was
jagódka właśnie - butki na jakąś specjalną okkazję ? Ja tak jak Glizdunia albo adidaski albo baletki
Alicji gratulujemy upragnionego ząbka
A
Kingusi stawiamy

z okazji miesięcznicy