macie swoje plany i dazycie donichwiec nie ma w tym nic zlego

u nas ostatnio wciaz kiepska pogoda, szaro, buro i ponuro dotego deszcze padaja juz amm dosc, juz dawno nie bylsam na spacerze z malym

ja przez tą pogode się nie najlepiej czuję. wczoraj zmarzłam i to porzadnie. teraz mnie gardło pobolewa. ale mam na szczęście pod ręką miód od babci i chyba tylko dzięki niemu się jakoś trzymam. żadnych tabletek nie chce na razie brać. nie ma to jak stare, babcine sposoby leczenia przeziębienia.u nas ostatnio wciaz kiepska pogoda, szaro, buro i ponuro dotego deszcze padaja juz amm dosc
Oj ja tez tak mam.. W dodatku jakaś taka chandra wiosenna o byle co.. oj uwielbiam miodek!! PYSZNY!! Jeszcze tak z ciepłym mleczkiem, albo z mielonymi orzechami połączony..albo dodany do ciastek..albo do herbatki z cytrynka..o mniam! miodek+kocyk z wełny+dobra ksiażka= szybka poprawa humoru, zdrowia i nastroju :) Albo drink "kolana pszczoły".. Przyjemnie rozgrzewa...ja przez tą pogode się nie najlepiej czuję. wczoraj zmarzłam i to porzadnie. teraz mnie gardło pobolewa. ale mam na szczęście pod ręką miód od babci i chyba tylko dzięki niemu się jakoś trzymam. żadnych tabletek nie chce na razie brać. nie ma to jak stare, babcine sposoby leczenia przeziębienia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], Google [Bot] i 1 gość